Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN |Pozemok so stavebným povolením v Bratislave

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Bc. Renáta Stopiak

realitná maklérka

+421 915 089 319
stopiak@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bývanie

Realitná kancelária Bosen Group ponúka exkluzívne na predaj Stavebný pozemok s projektom, Líščie údolie, nad Juventou, Bratislava – Karlová Ves.

Pozemok: plocha pozemku 887 m2,  IS: voda, kanalizácia, elektrina, verejná prístupová komunikácia, pozemok je mierne svahovitý. Predáva sa s právoplatným búracím povoleným na existujúcu stavbu, spolu s projektom  a stavebným povolením na 5 izbovú rodinnú vilu:

2-podlažný objekt s 1 podzemným podlažím :

1.PP - chodba, schodisko, garáž, technická miestnosť, WC, práčovňa, ateliér, sklad, šatník
1.NP – chodba, WC, hosťovská izba, kúpeľňa, schodisko, kuchyňa, jedáleň, špajza, obývačka, terasa
2.NP – chodba,2x kúpeľňa s WC, 3x izba, šatník, spálňa, terasa
                                             
Lokalita: Pozemok sa nachádza za Juventou, v priamo v lese. Jedná sa o lukratívnu lokalitu. Rýchle napojenie na diaľničný obchvat a dobrá dostupnosť do centra.

Cena: 721.000€

Realitný maklér: Bc. Renáta Stopiak, tel.: 0915/089 319

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.