Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN |PRENÁJOM 4 izbový slnečný byt, Kubačová ul., Rača

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Romana Debnáriková

realitná maklérka

+421 908 126 603
debnarikova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 4-izbový byt
Bosen Group ponúka na prenájom 4 izbový byt v meste Bratislava m.č. Rača, ulica Kubačova.

BYT: Byt sa nachádza na 5./5. podlaží zatepleného bytového domu. Výmera bytu je 86 m2 z čoho je 10 m2 loggia. Byt prešiel rekonštrukciou. 

DISPOZÍCIA: Pozostáva z 3-och nepriechodných izieb, obývačky, kuchyne, veľkej loggie, kupeľne so sprchovým kútom a samostatnej toalety. 

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma zariadený, tak ako vidieť na fotografiach ( okrem sedacej súpravy, tá sa v byte nenachádza).

LOKALITA: Výborná lokalita v mestskej časti Rača, ponúka všetku občiansku vybavenosť. Terno, pošta, vo vnútrobloku je detské ihrisko, reštaurácie, obchody, základná škola, materská škola.

CENA: 800 €/mesiac + 200 €/mesiac/ energie + 2000€ depozit 

Realitný maklér: Romana Debnáriková

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná a zahŕňa poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.