Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN| Dizajnový 4 izbový byt v dvojdome v Bratislave - Vrakuňa

MAKLÉR

Bc. Renáta Stopiak

realitná maklérka

+421 915 089 319
stopiak@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt

Realitná kancelária Bosen Group ponúka na predaj 4 izbový mezonet v rodinnom dome (dvojdome),  v lokalite Bratislava – Vrakuňa na Begóniovej ulici.

Byt: byt č. 1 - A je mezonetový byt, ktorý pozostáva zo 4 obytných miestností a príslušenstva. Na prvom nadzemnom podlaží je zádverie, WC, šatník, obývacia izba, jedáleň, kuchyňa, zimná záhrada a schodisko. Na druhom nadzemnom podlaží je chodba, izby a sociálne zázemie bytu (WC a kúpeľňa). Celková výmera podlahovej plochy  bytu je bez plochy terasy 117,96 m2, terasa 16,74 m2. Rodinný dom je oplotený s betónovým plotom. Podlahové vykurovanie a ohrev vody je zabezpečený kondenzačným plynovým kotlom zn. Viessman. Bezpečnosť bytu je zabezpečená cez inteligentný Alarmom. Byt sa predáva zariadený.


Pozemok: plocha pozemku 268 m2, z toho zastavaná plocha 84 m2, všetky inžinierske siete (vodovod, kanalizácia, elektrika,  plyn, Radiolan alebo O2), parkovacie státie pred domom, záhrada, terasa s    pergolou a záhradným sedením. V záhrade sa nachádza záhradný domček.

Dispozícia: 
https://youtu.be/6ruwDSzqt7I

Popis: Pri vstupe do bytu sa nachádza WC a šatník. Cez dlhú chodbu sa dostaneme do priestrannej veľkej kuchyne, ktorá je plne vybavená spotrebičmi najvyššej triedy,  jedálenským kútom a veľkou presvetlenou obývačkou. Z obývačky je vstup na terasu a do záhrady. Na prízemní bytu sa nachádza aj zimná záhrada, ktorú viete využiť aj ako izbu či oddychovú časť bytu. Cez ňu sa tiež viete dostať na záhradu. Schodiskom sa dostaneme na horné poschodie, kde sa nachádzajú tri samostatné izby a kúpeľňa s WC. Na hornom poschodí je aj klimatizácia. 

Mesačné náklady: 40€ elektrina, 20€ voda, 50€ plyn

Lokalita: Rodinný dom sa nachádza v tichej ulici na konci Vrakune, s rýchlym napojeným na diaľničný obchvat D4R7 a do centra Bratislavy.

Cena: 399.000€

Realitný maklér: Bc. Renáta Stopiak, tel.: 0915/089 319

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.