Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Rodinný dom, osada Priečne, Závod

MAKLÉR

Ing. Ján Vaškor

riaditeľ pobočky

+421 903 478 154
vaskor@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Bosen Group Vám ponúka na predaj 3 izbový, poschodový rodinný dom v osade Priečne, pri obci Závod, okres Malacky.

RODINNÝ DOM: pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, obývačky, dvoch izieb (jedna izba v podkroví), kúpeľne, WC a špajze. Úžitková plocha dom ju 100m2. Dom je vykurovaný drevenými pieckami a elektrickými radiátormi. Dom je napojený na elektrinu, vodu čerpá zo studne (20m hlboká, vŕtaná), odpad je riešený žumpou. Dom prešiel rekonštrukciou – plastové okná, zateplenie, fasáda, nový bojler na ohrev teplej vody 80l, vymenené interiérové dvere.

POZEMOK: k domu patrí oplotený pozemok o výmere 441m2, na pozemku sa nachádza garáž na 1 auto a úschovňa dreva..

LOKALITA: osada Priečne je vzdialená od obce Závod približne 3 kilometre, aktuálne je tu postavených zopár rodinných domov a ďalšie sú vo výstavbe. Osada je obklopená lesom a lúkami s výhľadom na Malé Karpaty.

CENA: 120.000,-EUR

Bosen Group  je členom Realitnej únie SR a riadisa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.