Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ: BOSEN | 2 izbový byt na začiatku Petržalky, 54 m2, Jungmannova

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

PREDANÉ: Bosen Group Vám exkluzívne ponúkal na predaj zariadený 2 izbový byt s priestrannou loggiou. Nachádza sa na Jungmannovej ulici, vo vyhľadávanej časti Petržalky s prístupom k električke. Je situovaný na 10. poschodí zatepleného bytového domu a disponuje nerušeným výhľadom na Chorvátske rameno a zeleň. 

BYT: Celková rozloha bytu je 53,86 m2 z čoho loggia tvorí 5,26 m2 a pivničná kobka 2,01 m2. Nachádza sa na 10. poschodí z celkových 12.  Rekonštrukciou byt prešiel v roku 2008 (podlahy, plastové okná, stierky) a stupačky boli menené v roku 2016. Výhodou je juhovýchodná orientácia a výhľad smerom na Chorvátske rameno a zeleň.

DISPOZÍCIA:  Za vstupnými dverami sa nachádza chodba s množstvom úložného priestoru (vstavané skrine). Oproti vstupným dverám je vchod do spálne so vstavanou skriňou. Z chodby sa taktiež dostanete do kúpeľne s vaňou a toaletou ako aj do priestrannej obývacej izby (24 m2), ktorá je čiastočne oddelená od kuchynskej časti. Obývacia izba disponuje aj výstupom na zasklenú loggiu.

ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený. Vstavané skrine na chodbe aj v spálni, manželská posteľ. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo so skrinkou, zrkadlo a toaleta. Obývacia izba je zariadená jedálenským stolom s dvomi stoličkami, gaučom, konferenčným stolíkom, policovými skrinkami a skrinkou pod TV. V kuchynskej časti je chladnička s mrazničkou, kuchynská linka (elektrická varná doska a rúra, zabudovaná práčka).

PARKOVANIE: Verejné parkovanie v blízkosti bytového domu.

LOKALITA: Okolie Jungmannovej je jednou z najvyhľadávanejších lokalít v rámci Petržalky. Nachádza sa na začiatku Petržalky v blízkosti električkovej zastávky, zeleného parku či Chorvátskeho ramena s možnosťami na prechádzky či bicyklovanie. V blízkosti nájdete tiež potraviny Billa, reštaurácie a podniky, škôlku, základnú a strednú školu, detské ihrisko, športoviská a množstvo zelene. V letných mesiacoch oceníte aj pešiu dostupnosť jazier Malého a Veľkého Draždiaka. Zastávky MHD sú v tesnej blízkosti.

CENA: 169.990 € byt a pivničná kobka

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.