Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ: BOSEN | Zrekonštruovaný priestranný 2 izb. byt, Ružinov, 78 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

PREDANÉ:  Bosen Group Vám v zastúpení Mgr. Ivana Babušíka exkluzívne ponúkal na predaj priestranný, zrekonštruovaný a kompletne ZARIADENÝ 2 izbový byt v Ružinove, v blízkosti Fresh Marketu. Nachádza sa na 3. poschodí tehlového bytového domu na Slovinskej ulici, Bratislava – m.č. Ružinov. K bytu prináleží aj pivničná kobka.

BYT: Byt má výmeru 77,86 m2 z čoho tvorí balkón 5,71 m2, loggia zo spálne 3,14 m2 a pivničná kobka 5 m2. Nachádza sa na 3. poschodí (z celkových 3) tehlového bytového domu bez výťahu. V roku 2018 prešiel kompletnou rekonštrukciou, pričom bola vymenená elektrika, podlahy, nová kuchynská linka, plastové okná a zmenená dispozícia. Byt sa vyznačuje priestrannosťou izieb a množstvom úložného priestoru (walk-in šatník, šatník, komora). Orientácia bytu je na dve svetové strany, spálňa na juhozápadnú stranu s výhľadom do vnútrobloku a obývacia izba a kuchyňa sú orientované na severovýchodnú stranu.

DISPOZÍCIA: Za vstupnými dverami je predsieň, kde sa po ľavej strane nachádza vstup do šatníka. Po pravej strane je priestranná obývacia izba s jedálenskou časťou (26,89 m2), pri ktorej je aj výstup na balkón (5,71 m2). Jedálenský priestor priamo nadväzuje na čiastočne oddelenú kuchynskú časť (7,5m2). Hneď pri kuchyni sa nachádza praktická komora (2,3 m2). Z obývacej izby je vstup aj do kúpeľne spojenej s toaletou a do spálne. Spálňa je výnimočná nielen výmerou 15,9 m2 ale aj walk-in šatníkom (3,89 m2) a výstupom na loggiu.

ZARIADENIE:  Byt sa predáva kompletne zariadený a disponuje aj inteligentnou domácnosťou (možnosť diaľkovo ovládať rolety, stmavovať svietidlá, ovládať kúrenie či klimatizáciu).  V obývacej izbe sa nachádza veľká sedacia súprava, konferenčný stolík, stolík pod TV, TV, drevená skriňa, vyvýšený jedálenský stolík so 4 stoličkami, klimatizácia. Kuchyňa disponuje kuchynským kútom so všetkými vstavanými elektrospotrebičmi (elektrická rúra, vstavaná mikrovlnka, indukčná varná doska, umývačka riadu, digestor), chladnička s mrazničkou a výrobňou ľadu. V komore aj v šatníku pri predsieni sa nachádzajú regále. Kúpeľňa disponuje sprchovým kútom, skrinkami, práčkou a toaletou. V spálni je drevená manželská posteľ s nočnými stolíkmi a kompletne zariadený walk-in šatník (policový systém, skrinky na vešanie).

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnej časti Ružinova, v blízkosti Fresh Marketu či jazera Kuchajda. Komplexné služby nájdete v neďalekom nákupnom centre Avion (reštaurácie, lekáreň, fitnesscentrum, potraviny, kaviarne, banka, …). V blízkosti sa nachádza aj  autobusová zastávka vzdialená cca 250 m od bytového domu.

CENA: 239.990 € byt a pivničná kobka

3D OBHLIADKA:  https://my.matterport.com/show/?m=U6MqAZdWLY5

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.