Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÉ - BOSEN | Slnečný 2 izbový byt v tichej lokalite Rača - Krasňany, ulica Kadnárova, 53,57 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Natália Herškovič

manager

+421 908 257 677
herskovic@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

BOSEN Vám exkluzívne ponúka na predaj priestranný 2 izbový byt na ulici Kadnárova, m.č. Rača - Krasňany.

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=4a1DEu6DNrc

BYT: Je o výmere 53,57 m2 vrátane murovanej pivnice ( 2 m2). Je situovaný na 2 pos./4 bytového domu. Byt disponuje veľkou kúpeľňou a technickou miestnosťou, kde je umiestnený plynový kotol s práčkou. Byt sa vyznačuje nízkymi režijnými nákladmi.

BYTOVÝ DOM: Jedná sa o zateplený tehlový dom. Menená bola strecha a stúpačky.

DISPOZÍCIA: vstupná chodba, samostatná kuchyňa, 2 izby prepojené dverami (do každej izby vedú ale samostatné vstupy, či už z chodby alebo kuchyne a teda prepojenie izieb dverami je možné zrušiť), kúpeľňa s toaletou, technická miestnosť

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnej lokalite m.č. Rača - Krasňany. Táto časť poskytuje veľmi dobrú občianskú vybavenosť: v blízkosti sa nachádza základná škola, stredná odborná škola, Slovenská pošta, reštaurácie a kaviarne, ihrisko, v pešej dostupnosti obchody ako LIDL, KRAJ, zastávky MHD (autobus, električka).

CENA: 179 900,- EUR

Realitný maklér: Ing. Natália Herškovič, +421908257677, herskovic@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.