Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Slnečný 3 izbový byt v Bratislave - Petržalke

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Bc. Renáta Stopiak

realitná maklérka

+421 915 089 319
stopiak@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Realitná kancelária Bosen Group predala exkluzívne 3 izbový byt na ulici Smolenickej v Bratislave – Petržalka vo vyhľadávanej časti. 

BYT: 3 izbový byt o výmere 65,70 m2, loggia  3,58 m2 . Nachádza sa na 11. poschodí, orientácia bytu: južná strana. Nakoľko byt je orientovaný na juh, je minimálne kúrenie.  Mesačné  náklady: elektrina 40€, nájom 250€/5 osôb, internet UPS 25€, byt sa predáva čiastočne zariadený, v byte je klimatizácia. Elektrina menená  cca 15 rokov. 

Bytový dom: 12 poschodový panelový bytový dom z roku 1986, v roku 2016-2019 prešiel bytový dom obnovou (zateplenie, výťahy, stúpačky). Bytový dom je monitorovaný kamerovým systémov. Nedávno sa inštaloval nový kamerový systém, 2 výťahy, 4 byty na každom poschodí, celkovo je vo vchode 48 bytov.

Rozloha miestností: chodba 4,73 m2, kuchyňa 7,51 m2, obývacia izba 10,61 m2, jedáleň 8,85 m2, spálňa 16,28 m2, izba 11,87 m2, vstup 1,44 m2, kúpeľňa 1,77 m2, WC 1,09 m2, pivnica 1,55 m2, loggia 3,58 m2

Dispozícia: Vstup do bytu tvorí vstupná chodba s odkladacím priestorom (závesná stena s botníkom). Priestranná chodba je spojnica vstupu do jednotlivých izieb, kúpeľne a WC.  Nachádza sa tu vstavaná skriňa. V kúpeľni je zapustená vaňa a 2 umývadla. Dispozícia bytu pozostáva z troch obytných miestností (obývačka, 2 izby) jedálne a kuchyne. Z chodby sa prechádza do kuchyne, ktorá je plne vybavená spotrebičmi (pračka so sušičkou, chladnička s mrazničkou, sklo keramická varná doska, elektrická rúra) a jedálne. V jedálni je krb na bio olej, klimatizácia a vstup na loggiu. Kuchyňa a obývačka sú prepojené barovým pultom. Izby sa nachádzajú v zadnej časti bytu. Byt je veľmi priestranný a slnečný. V izbách sú radiátory, laminátová plávajúca podlaha, v spálni sa nachádza rolldor, na oknách sú rolety.

Lokalita: Bytový dom sa nachádza v tichej časti Petržalky s veľmi dobrou občianskou vybavenosťou  Výhodou lokality je rýchle napojenie do centra a na diaľničný obchvat. Pod bytovým domov sa nachádza Petržalská tržnica, Tesco, detské ihrisko.  V rozsahu do 5-10 min je zástavka MHD, benzínová pumpa, škôlka, škola. Parkovanie v lokalite je bezproblémové.

PARKOVANIE: Verejné parkovanie.

Cena:216.000€

Realitný maklér: Renáta Stopiak, + 421 915 089 319

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.