Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 4i byt s priestrannou loggiou, Dúbravka, Lipského, 93,42 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

JUDr. Veronika Pfundtnerová

realitná maklérka

+421 905 619 358
pfundtnerova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt

Bosen Group Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj 4 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite Dúbravka, na ulici Lipského v Bratislave, m.č. – Dúbravka.

BYT: Celková výmera bytu je 93,42 m2 z čoho loggia tvorí 14,94 m2. K bytu prislúcha aj pivničná kobka s výmerou 2,97 m2.  Byt sa nachádza na 4./ 4. poschodí s výhľadom na Karpaty. Orientovaný je na juhozápad a prešiel kompletnou rekonštrukciou. Súčasťou zatepleného bytového domu sú aj spoločné priestory kočikárne. 

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba so zabudovaným šatníkom a vstupom do samostatnej toalety a kúpeľne. Slnečná obývacia izba s jedálenskou časťou s prechodom do kuchyne. Na priestrannú loggiu orientovanú na západ je vchod z obývacej izby a tak isto z kuchyne. Byt disponuje 3 samostatnými spálňami.

ZARIADENIE:  Byt sa predáva aj so zariadením. Súčasťou zariadenia sú: kuchynská linka s elektrickou rúrou, plynovým sporákom, digestorom a chladnička s mrazničkou. V obývacej izbe je pohodlný gauč a konferenčný stolík a policová zostava, jedálenský stôl a knižnica. V kúpeľni je vaňa.  V hlavnej spálni sa nachádza manželská posteľ a komoda. V druhej spálni je vstavaná skriňa, posteľ, kreslo, stolík a komoda. V tretej spálni sú dve postele, písací stôl a skrinky. Samozrejmosťou je klimatizácia. Vo všetkých izbách sú kvalitné drevené parkety, v kúpeľni a kuchyni je dlažba. Tri vstavané skrine zabezpečujú dostatok úložného priestoru v byte. Významným benefitom je priestranná loggia kde si viete vytvoriť príjemnú relaxačnú zónu alebo tu môžu byť vytvorené ďalšie úložné priestory.

LOKALITA: Vynikajúca lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti. V okolí bytového domu sa nachádzajú školy, reštaurácie, kaviarne, hokejový štadión, čerpacia stanica, supermarket Kaufland supermarket, lekáreň, obchodný dom so širokou ponukou služieb vo vzdialenosti 1 zastávky mestskou dopravou spolu so zdravotným strediskom, poštou, k dispozícii je dobré spojenie MHD, široké možnosti kultúrneho a športového vyžitia. Dúbravka je ideálnym miestom pre ľudí,  ktorí hľadajú mestský spôsob bývania, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou, nakoľko na dosah tu sú lesy Devínskej Kobyly.

V bezprostrednej blízkosti bytu sa ľahko napojíte na cyklotrasu či už do prírody alebo do centra mesta. Táto lokalita ponúka skvelé dopravné napojenie do centra mesta prostredníctvom autobusov ( č. 20, 35, 83, 84) aj električiek (č. 4), pričom zastávka MHD je v tesnej blízkosti (1min) od bytového domu. Na hlavnú vlakovú stanicu sa viete dostať MHD za 10 min. A taktiež je tu výborné napojenie na diaľničný obchvat.

PARKOVANIE:  Parkovanie v okolí je bezplatné a priamo pred bytovým domom úplne bezproblémové.

CENA: 259.900 € 

Pre viac informácií prosím kontaktujte: 

Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová

Tel: + 421 905 619 358

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.