Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Na predaj rodinný dom so saunou na ulici Mansueta Olšovského Malacky

MAKLÉR

Ing. Ján Vaškor

riaditeľ pobočky

+421 903 478 154
vaskor@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Realitná kancelária Bosen Malacky Vám exkluzívne ponúka na predaj novostavbu 4 izbového rodinného domu s kontrolovaným uzavretým vstupom v širšom centre mesta Malacky na ulici  Mansueta Olšovského.

VIDEO: https://youtu.be/hDOOvh8gt90

RODINNÝ DOM: 5 ročná novostavba, bugalov, ktorého zastavaná plocha je 172 m2 a podlahová plocha je 146,50 m2. Terasa má rozlohu 30 m2. 4 izbový rodinný dom, 1x kúpeľňa so saunou, sprchovým kútom a rohovou vaňou, 2x WC, šatník, technická miestnosť, komora, odkladací priestor v podkroví rodinného domu. 

GARÁŽ: samostatne stojaca garáž s automatickou bránou na diaľkové ovládanie, zastavaná plocha 33 m2, podlahová plocha 27 m2.

DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: vstupná hala, z ktorej vstupujete do chodby, ktorá rozdeľuje rodinný dom na dennú a nočnú časť. Nočná časť pozostáva z dvoch izieb, samostatného WC a veľkej kúpeľne, ktorej súčasťou je kombinovaná sauna (fínska/infra) a spálňa so šatníkom. Dennú časť tvorí technická miestnosť so vstupom do podkrovia, samostatné WC a kuchyňa s komorou prepojená s jedálňou a obývačkou. Tento priestor vytvára centrálnu časť domu a je z neho prístup na pozemok a terasu, ktorá je orientovaná na juhozápad. 

ZARIADENIE: rodinný dom sa predáva čiastočne zariadený, kuchynská linka na mieru vrátane spotrebičov a nábytok na mieru v kombinácii s dizajnovým masívnym nábytkom od slovenského vyrobcu Javorina.

POZEMOK: celková výmera pozemku vrátane podielu na prístupovej komunikácii je 721 m2, z čoho podiel na ceste je 90 m2 a pozemok s rodinným domom a garážou je 631 m2. Pozemok je upravený, vysadené ovocné a listnaté stromy, vyvýšené záhony (bylinky a ovocie). Polievanie je realizované prostredníctvom automatických závlah a riadiacej jednotky Hunter, na pozemku je vŕtaná studňa (hĺbka 20m), o kosenie sa stará automatická kosačka značky Husqvarna. 

PARKOVANIE: garáž a parkovacie státia pre 4 autá na pozemku.

LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v tichej lokalite okresného mesta Malacky v uzavretej uličke s kontrolovaným vstupom na ulici Mansueta Olšovského. Okresné mesto Malacky je vzdialené 40 km od hlavného mesta Bratislava a disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou.

CENA: Info v RK

Realitný maklér: Ing. Ján Vaškor, 0903 478 154, vaskor@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.