Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom príjemných kanc. priestorov od 260 m2 do 1260 m2, na ulici Moskovská, Bratislava - Staré Mesto

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Natália Herškovič

manager

+421 908 257 677
herskovic@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie

BOSEN Vám exkluzívne ponúka na prenájom kancelárske priestory na ulici Moskovská, Bratislava – Staré Mesto.

3D VIRTUÁLNA OBHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=p8qZopKEZfu

PRIESTORY: Jedná sa o podlahovú plochu o veľkosti do 1260 m2 rozloženú na troch nadzemných podlažiach.  Jednotlivé podlažia je možné prenajať aj samostatne. Na 1NP sa spoločná recepcia. Ostatné nadzemné podlažia a to  2NP (490 m2), 3NP (508 m2) a 4NP (260 m2)  sú navrhnuté ako „open space“ , pričom na každom nadzemnom podlaží je situovaná zasadacia miestnosť, kuchynka s jedálenskou časťou a sociálne zariadenia. Rozloženie priestorov znázorňujú pôdorysy, ktoré sú súčasťou inzerovaných fotografií.
V budove sa nachádzajú skladové priestory vhodné na archiváciu dokumentov.

ŠTANDARD: Priestory sú klimatizované, vykurované, pričom energetickú úspornosť zabezpečuje fotovoltaika. Kancelárske priestory sa prenajímajú nezariadené resp. čiastočne zariadené. V budove sa nachádza výťah.

PARKOVANIE: Je zabezpečené v neďalekom parkovacom dome – SABA parking na Cintorínskej ulici. V dohľadnej dobe budú k dispozícii parkovacie státia v novostavbe parkovacieho domu na priľahlej ulici.

LOKALITA: Sa vyznačuje kompletnou občianskou vybavenosťou (reštaurácie, obchody, služby), pešou dostupnosťou do nákupného centra Nivy a na hlavnú autobusovú stanicu Nivy. V blízkosti sa rovnako nachádzajú zástavky MHD (autobus, električka). Počas obedových páuz sa naskytá priestor na oddych v neďalekej Medickej záhrade.

CENA: 8 EUR/m2/mesiac plus prevádzkové náklady 5 EUR/m2/mesiac (ceny sú uvedené bez DPH)

Realitný maklér: Ing. Natália Herškovič, tel. 0908 257 677, mail: herskovic@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.