Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Priestranný 1,5 izbový byt, Karloveská, Karlova Ves, 38,68

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

JUDr. Veronika Pfundtnerová

realitná maklérka

+421 905 619 358
pfundtnerova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj 1,5 izbový byt na Karloveskej ulici, Bratislava – m.č. Karlova Ves s pivničnou kobkou.

BYT: Celková rozloha bytu je 38,68 m2 z čoho loggia tvorí 6,79 m2. Nachádza sa na 7. nadzemnom podlaží z celkových 7. Je orientovaný na východ. 

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby spojenej s kuchyňou, spacieho kútu, kúpeľne so sprchovacím kútom a samostatnej toalety. 

ZARIADENIE:  Byt sa predáva aj so zariadením. Súčasťou zariadenia sú: kuchynská linka s elektrickou rúrou, plynovou varnou doskou. Súčasťou je aj chladnička s mraziacim boxom. V obývacej izbe je gauč, pracovný stôl, skrinka pod TV. V spacom kúte sa nachádza manželská posteľ. Kúpeľňa je kompletne vybavená sanitou,  zrkadlom a práčkou. V chodbe sa nachádza vstavaná skriňa. Na priestrannej loggii sú kreslá.

LOKALITA: Vynikajúca lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti. V okolí bytového domu sa nachádzajú školy, reštaurácie, kaviarne, nemocnica, čerpacia stanica, kompletná sieť obchodov ako aj lesopark SNP (Líščie údolie) 15 min chôdze od bytového domu. Líščie údolie je ideálnym miestom pre ľudí,  ktorí hľadajú mestský spôsob bývania, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou.

V bezprostrednej blízkosti bytu sa ľahko napojíte na cyklotrasu či už do prírody alebo do centra mesta. Táto skvelá lokalita ponúka skvelé dopravné napojenie do centra mesta prostredníctvom električiek ( č. 4, 9 ) aj autobusov, pričom zastávka MHD je v tesnej blízkosti (3 min).  A taktiež je tu výborné napojenie na diaľničný obchvat.

PARKOVANIE: Parkovanie v okolí je rezidenčné a priamo pred bytovým domom úplne bezproblémové.

CENA: 129.900 € 

BYT VOĽNÝ IHNEĎ

Pre viac informácií prosím kontaktujte: 

Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová

Tel: + 421 905 619 358

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.