Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Rodinný dom s 3 bytovými jednotkami, Tomášov

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj rodinný dom s tromi samostatnými bytovými jednotkami. Nachádza sa na ulici Dolná, v Tomášove – okres Senec.

BYTY: V rodinnom dome sa nachádzajú 3 byty so samostatnými vchodmi, pričom každý z bytov predstavuje samostatné poschodie.

Byt č. 1: Celková výmera bytu je 104,7 m2, z čoho terasa tvorí 10,18 m2. Výhodou tohto bytu je nielen predzáhradka (115 m2) okolo celého domu, ale aj priestranný walk-in šatník. Byt sa nachádza na prízemí (z celkových 3 podlaží) rodinného domu. Orientácia bytu je na dve svetové strany, východnú stranu (detská izba, spálňa) s výhľadom do dvora a západnú stranu (obývacia izba, kuchyňa, detská izba/pracovňa). 
Cena: 204.990 € byt (holobyt) s predzáhradkou + 10.000 € dve parkovacie státia = spolu 214.990 €

Byt č. 2: Celková výmera bytu je 112,22 m2, z čoho tvorí loggia 7,6 m2. Výhodou tohto bytu je veľká terasa (19,12 m2), ktorá je umiestnená pred vstupom do bytu. Byt je umiestnený na 2. nadzemnom podlaží (z celkových 3) rodinného domu. Orientácia bytu je na dve svetové strany, východnú stranu (detská izba, spálňa) s výhľadom do dvora a západnú stranu (obývacia izba, kuchyňa, detská izba/pracovňa).
Cena: 199.990 € byt (holobyt) + 10.000 € dve parkovacie státia = spolu 209.990 €

Byt č. 3: Celková výmera bytu je 112,54 m2, z čoho tvorí balkón 7,4 m2. Výhodou tohto bytu je umiestnenie na najvyššom poschodí, vďaka čomu disponuje vysokými stropmi (svetlá výška 3,4 m). Nachádza sa na 3. nadzemnom podlaží (z celkových 3) rodinného domu. Orientácia bytu je na dve svetové strany, východnú stranu (detská izba, spálňa) s výhľadom do dvora a západnú stranu (obývacia izba, kuchyňa, detská izba/pracovňa). Byt je dokončený do štádiu nadštandardu.
Cena: 219.990 € byt (nadštandard) + 10.000 € dve parkovacie státia = spolu 229.990 €

Kompletnú ponuku bytov so všetkými informáciami a vizualizáciami nájdete na tomto odkaze: https://bit.ly/ByvanieTomasov

VYBAVENIE BYTOV: Byty sa predávajú nezariadené, v štádiu holobytu, prípadne štandardu v zmysle výberu klienta. Klienti si môžu vybrať: podlahy, obklady a dlažby, či interiérové dvere. Byty disponujú plastovými oknami s izolačným trojsklom, komplet sanitou, tepelným čerpadlom, podlahovým vodným kúrením (aj s možnosťou chladenia). Byty majú predprípravu na fotovoltaické panely. Možnosť dozariadiť byty aj do štandardu v zmysle požiadaviek klienta.

PARKOVANIE: 2 vyhradené parkovacie státia pred rodinným domom pre každý byt.

LOKALITA: Byty sa nachádzajú v pokojnej časti Tomášova, v blízkosti Malého Dunaja. Potraviny nájdete cca 300 m od domu, Zdravotné centrum cca 700 m, poštu 500 m, futbalový štadión 100 m. V obci sa taktiež nachádza materská či základná škola, reštaurácie a podniky, zmrzlináreň. Všetko nájdete v pešej dostupnosti.

V inzeráte sú použité ilustračné vizualizácie možného budúceho stavu.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.