Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 4 izb. byt s predzáhradkou, 105 m2, Tomášov

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj priestranný 4 izbový byt s predzáhradkou. Nachádza sa v pokojnej časti Tomášova, na prízemí rodinného domu (s 3 bytovými jednotkami), na ulici Dolná, Tomášov – okres Senec. K bytu prislúcha predzáhradka o výmere 115 m2 a k dispozícii sú aj 2 parkovacie státia priamo pred domom. Skvelým benefitom sú vďaka využitým technológiám aj nízke prevádzkové náklady (cca 70 EUR/mesiac) a energetická trieda A+++.

BYT: Celková výmera bytu je 104,7 m2, z čoho terasa tvorí 10,18 m2. Výhodou tohto bytu je nielen predzáhradka okolo celého domu, ale aj priestranný walk-in šatník. Byt sa nachádza prízemí (z celkových 3 podlaží) rodinného domu. Orientácia bytu je na dve svetové strany, východnú stranu (detská izba, spálňa) s výhľadom do dvora a západnú stranu (obývacia izba, kuchyňa, detská izba/pracovňa).

DISPOZÍCIA: Byt disponuje vstupnou chodbou s úložným priestorom, z ktorej sa po ľavej strane vchádza do separátnej toalety. Centrálnu časť bytu tvorí hala s jedálenskou časťou, z kade vedú vstupy do jednotlivých izieb (spálňa, detská izby, pracovňa), do kúpeľne spojenej s toaletou. Devízou tohto bytu je určite priestranná spálňa (16,42 m2), ktorá má výstup do predzáhradky a zároveň priestranný walk-in šatník. Jedálenská časť spolu s obývacou izbou (29,53 m2) a kuchyňou (9,87 m2) na seba vzájomne nadväzujú a tvoria otvorený priestor. Z obývacej izby je výstup na terasu (10,18 m2) a predzáhradku (115 m2).

VYBAVENIE BYTU: Byt sa predáva v štádiu holobyt s možnosťou dokončenia do štandardu/nadštandardu. V rámci Štandardu si klient môže vybrať: podlahy, obklady a dlažby, sanitu, interiérové dvere. Byt disponuje bezpečnostnými vstupnými dverami, plastovými oknami s izolačným trojsklom, dvomi samostatnými tepelnými čerpadlami (1. na kúrenie a 2. na ohrev teplej vody), podlahovým vodným kúrením (aj s možnosťou chladenia). Byt má predprípravu na fotovoltaické panely.

PARKOVANIE: 2 vyhradené parkovacie státia pred rodinným domom

LOKALITA: Byt sa nachádza v pokojnej časti Tomášova, v blízkosti Malého Dunaja. Potraviny nájdete cca 300 m od domu, Zdravotné centrum cca 700 m, poštu 500 m, futbalový štadión 100 m. V obci sa taktiež nachádza materská či základná škola, reštaurácie a podniky, zmrzlináreň. Všetko nájdete v pešej dostupnosti.

CENA: 194.990 € byt + 10.000 € dve parkovacie státia = spolu 204.990 €

V inzeráte sú použité ilustračné vizualizácie možného budúceho stavu.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.