Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Dizajnový 2 izbový byt v blízkosti Starého Mesta, 53 m2, Záhradnícka

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na predaj dizajnový a kompletne zrekonštruovaný 2 izbový byt v centre mesta. Nachádza sa na 1. poschodí bytového domu na Záhradníckej ulici, Bratislava – m.č. Ružinov.

BYT: Byt má celkovú výmeru 53 m2 z čoho tvorí pivničná kobka 2 m2. Nachádza sa na 1. poschodí (z celkových 5) tehlového bytového domu s výťahom. Orientácia bytu je na južnú stranu. Byt disponuje dvomi nepriechodnými izbami a samostatnou kuchyňou.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, spálne, samostatnej toalety a kúpeľne, obývacej izby a oddelenej kuchynskej časti.

ZARIADENIE:  Byt sa predáva kompletne zariadený novým dizajnovým nábytkom. V obývacej izbe nájdete štýlový gauč, konferenčný stolík, skrinku pod TV, okrúhly jedálenský stolík s 3 stoličkami. V spálni sa nachádza manželská posteľ s dvomi nočnými stolíkmi a lampami, skriňa. Kúpeľňa disponuje sprchovým kútom, umývadlom so skrinkou a zrkadlom. Kompletne vybavená je aj kuchynská časť, kde nájdete kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi ako je elektrická rúra, digestor, plynová varná doska a chladnička s mrazničkou.

LOKALITA: Bytový dom má skvelé umiestnenie, vďaka ktorému si užijete všetky výhody mestkého bývania. Nachádza na hranici Starého Mesta a Ružinova, vďaka čomu budete v pešej dostupnosti od novovznikajúceho downtownu, Štrkoveckého jazera či Medickej Záhrady. Oceníte aj blízkosť nákupných centier (Central, Stanica Nivy), s množstvom služieb dennodenného využitia. Pešo sa dostanete na Trhovisko Miletičova, na nábrežie Dunaja (promenáda Eurovea), do srdca Starého Mesta či do shopping centier. V prípade potreby môžete využiť aj viaceré zastávky MHD, ktoré sú v tesnej blízkosti.

PARKOVANIE: Verejné parkovanie pri bytovom dome

CENA: 219.990 € byt a pivničná kobka

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.