Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | REZERVOVANÉ, poschodový rodinný dom s veľkou záhradou 1144m2, Fiľakovské Biskupice.

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:

Bosen group vám Exkluzívne  ponúka na predaj poschodový rodinný dom s veľkou záhradou v obci Fiľakovské Biskupice.

DOM:

Rodinný dom bol postavený v roku 1970 z poctivých materiálov a to betónové základy a tehlové bloky , pozdejšie bola pristavaná v zadnej časti ďalšia menšia stavba s bočným prístupom tu sú 2 obytné priestory a kuchyňa momentálne využívaná len ako letná kuchynka , dom je vhodný aj na bývanie a zároveň podnikanie pod jednou strechou v tichej lokalite s veľmi dobrím susedstvom.

Zastavaná plocha a nádvorie predstavuje 372m2 , za domom sa nachádza aj záhrada s rozlohou 1144m2.Na dome bola len čiastočná rekonštrukcia čo umožňuje novému majiteľovi prispôsobiť podľa svojich predstáv. 

DISPOZÍCIA:

Prízemie:

Predsieň, kuchyňa, obývacia izba, 1x Izba, kúpeľna, toaleta, technická miestnosť, dvojgaráž.

Poschodie:

4xizba, kúpelna s toaletou, terasa s výhľadom na záhradu.

Letná kuchyňa tvorí 1 osobitnú miestnosť , kuchyňu.

POZEMOK:

Celková rozloha pozemku predstavuje 1516m2 z toho 1144 je samotná rovinatá záhrada.

PARKOVANIE: Je možné v garáži, vo dvore, ako aj pred vstupnou bránou.

IS:

Dom je napojený na plyn, vykurovanie je riešené ústredne plynovým kotlom , je tu možnosť vykurovania aj elektricky a funkčný komín ktorý sa môže využiť a vykurovať aj tuhým palivom, voda je čerpaná z vlastnej studne ktorá môže byt ohrievaná bojlerom alebo aj plynovým kotlom, na pozemku je pripravená aj prípojka na obecnú vodu stačí sa napojiť , kanalizácia zatiaľ v ulici nie je  čiže je tu vlastná žumpa.

LOKALITA:

Dom je veľmi dobre situovaný v tichej a kľudnej uličke v obci Biskupice.

Mesto Fiľakovo sa nachádza od obce len na 3km s plnou občianksou vybavenostou ako aj Lučenec len na 15km.Túto nehnuteľnost odporúčame aj pre vačšie rodinky ktorý si hľadajú pohodlný víkendový dom v dobrej lokalite za výhodnú cenu v blízkosti maďarských hraníc najbližšie Maďarská mesto Salgotarján sa nachádza len 20km.

Realitný Maklér: Vojtech Bari , +421907347770 , bari@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.