Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Na predaj 2 izbový byt v Trenčíne -Sihoť

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Martin Grunta

Riaditeľ pobočky

+421 911 083 672
grunta@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Ponúkam Vám na predaj 2 izbový byt v meste Trenčín - Sihoť - Hurbanová ul.

BYT: Úžitková plocha bytu je 77m2. Nachádza sa na 2. poschodí. Podlaha: laminát + dlažba v miestach náročnejších na údržbu ako je  kuchyňa, chodba a kúpelňa. V byte sa nachádza kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. Kuchynská linka je súčasťou ceny za nehnuteľnosť vrátane funknčných spotrebičov. Súčasťou kuchynského vybavenia je varná doska, rúra,  chladnička a mikrovlnka. Konštrukcia objektu: tehla. Kúrenie: vlastné - plynový kotol. 

Zariadenie: Byt má plastové okná, laminátovú podlahu a dlažbu, priestrannú chodbu pre odkladanie napríklad bicyklov a kočíkov. V chodbe je vstavaná skriňa. Byt sa predáva tak ako je inzerovaný.

Cena: 126.000,-€

Mesačné náklady: Celkové náklady sú 120€.

Lokalita: Bytový dom sa nachádza na Sihoti v meste Trenčín. V blízkom okolí sa nachádza škola a škôlka, zdravotné stredisko, lekáreň, potraviny, kaderníctvo, masér, zástavka pre MHD a hlavne príroda vhodná na turistiku alebo cykloturistiku. Do 10min. sa viete dostať na výjazd D1.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.