Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | REZERVOVANÉ 3 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite, Fiľakovo parková ulica, 76m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

POPIS NEHNUTELNOSTI:

Bosen Group vám Exkluzívne ponúka na predaj 3 izbový byt v top lokalite v meste Fiľakovo v zateplenom bytovom dome, vchode s veľmi dobrím susedstvom.

BYT:

Celková rozloha bytu predstavuje 75m2, nachádza sa na 4/5 poschodí s výťahom a je orientovaný na 2 strany a to na severnú a južnú.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou v rámci ktorej sa menili plastové okná, bezpečnostné vchodové dvere, v čase izolovania bytového domu sa menili aj stupačky na plastové , podlaha je miešaná keramická dlažba , zachovalá laminátová podlaha , linóleum okrem toho je byt prevažne v pôvodnom stave ako aj kúpeľňa a toaleta ešte pôvodná čo umožní novému majiteľovi zrealizovať svoje rekonštrukčné predstavy.

DISPOZíCIA:

Byt pozostáva z priestrannej centrálnej predsieňe, kuchyňe, jedálňe ktorá je prepojená s obývacou izbou, spálna, detská izba.

K bytu prislúchajú aj 2 pivnice.

ZARIADENEI:

Byt sa predáva prázdny bez nábytku.

PARKOVANIE:

Bezproblémove parkovanie bred bytovým domom.

LOKALITA:

Je velmi vyhľadávaná priamo v centre Fiľakova s kompletným inž.vybavením

V blízkosti bytového domu sa nachádza aj mestský park, ihrisko pre deti a množstvo zelene.

CENA:

47500 EUR

VÝHODY:

- Nízka cena , byt vhodný aj ako investícia.

- Lokalita, vchod, susedstvo.

- Pôvodnejší stav bytu vám umožn rekonštrukciu podľa svojich predstáv.

 

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.