Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Vkusne zrekonštruovaný 3 izbový byt v tichej lokalite, ulica Kadnárova, Bratislava - Krasňany, 60,27 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Natália Herškovič

manager

+421 908 257 677
herskovic@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj 3 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii, na ulici Kadnárova, Bratislava – Krasňany.

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=cbLEtonVT6Z

BYT: Má rozlohu 60,27 m2 vrátane murovanej pivnice, ktorá má rozlohu 11 m2. Nachádza sa na 2NP/4. Byt prešiel koncom roka 2022 kompletnou rekonštrukciou - rozvody elektriny, vody a kanalizácie. V byte sú nové omietky, stierky, podlahy, SDK stropy. Veľkým pozitívom daného bytu sú aj nízke mesačné prevádzkové náklady. Ide o tehlový bytový dom.

DISPOZÍCIA: Vstupná hala, kuchyňa, obývacia miestnosť a 2 samostatné izby, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatná toaleta.

ZARIADENIE: Nové, čakajúce na svojho prvého majiteľa – kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, varná doska, rúra), v kúpeľni je umiestnená práčka, nový elektrický bojler. V obývačke sa nachádza nová sedačka, konferenčný stolík, televízor a biokrb. V spálni nová manželská posteľ.

PARKOVANIE: Rezidenčné parkovacie státia priamo pred vchodom bytového domu.

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnej lokalite m.č. Rača - Krasňany. Bytový dom je obkolesený zeleňou. Táto časť poskytuje veľmi dobrú občianskú vybavenosť: v blízkosti sa nachádza základná škola, stredná odborná škola, Slovenská pošta, reštaurácie a kaviarne, ihrisko, v pešej dostupnosti obchody ako LIDL, KRAJ, zastávky MHD (autobus, električka).

CENA: 224 000,- EUR

Realitný maklér: Ing. Natália Herškovič, +421908257677, herskovic@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.