Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN |Stavebné pozemky v obci Trnávka pri Šamoríne

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Bc. Renáta Stopiak

realitná maklérka

+421 915 089 319
stopiak@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Trnavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bývanie

Realitná kancelária Bosen Group ponúka exkluzívne na predaj 4 pozemky  v Okrese Dunajská Streda, v obci Trnávka pri Šamoríne na výstavbu rodinných domov.

Pozemok: ide o 4 pozemky o výmere 2350 m2, 2350 m2, 2351 m2, 2353 m2. Pozemky sú v územnom pláne obce na výstavbu 20 bytových jednotiek, rovinaté pozemky, zastavanosť je 40%, IS: na hranici pozemku (plyn, kanalizáícia, voda) elektrina je v blízkosti.
                                             
Lokalita: Pozemok sa nachádza na začiatku dediny 70 m od zastavanej časti.  Dostupnosť do Bratislavy, môžete využiť niekoľkými príjazdovými komunikáciami vrátane rýchlostnej cesty R7,D4. Najbližší zjazd na R7 je pri Šamoríne. V obci je základná občianska vybavenosť. V Šamoríne (7 km) je kompletná občianska vybavenosť ( Billa, Tesco, Lidl, Kaufland, pošta, reštaurácie, lekár, pizzerie, kaviarne, možnosti relaxu a športového vyžitia v areály X-bionic, wellness, Tuli Cinema)

Cena: 648.876€

Realitný maklér: Bc. Renáta Stopiak, tel.: 0915/089 319

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.