Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Na predaj 2 izbový byt Slovenský Grob, Koceľova

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Ján Vaškor

riaditeľ pobočky

+421 903 478 154
vaskor@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj 2 izbový byt v novostavbe vo vyhľadávanej lokalite v obci Slovenský Grob, na ulici Koceľova len 20 km od hlavného mesta Bratislava.

BYT: Celková výmera bytu je 54,01 m2 a výmera balkóna je 5,31 m2. Byt sa nachádza na 2. poschodí bytového domu s výťahom. Bez pivničnej kobky. 

DISPOZÍCIA: Chodba so vstavanou skriňou, z ktorej je vstup do kúpeľne s WC, do kuchyne spojenej s obývačkou a spálne. Z obývačky je vstup na balkón. 

ZARIADENIE:  Byt sa predáva zariadený. Kuchynská linka vrátane zabudovaných spotrebičov (elektrická varná doska, elektrická rúra, digestor), chladnička s mrazničkou, 2x vstavaná skriňa, jedálenský stôl so stoličkami, komoda, stôl pod TV, sedačka, 2x skrinka, manželská posteľ.

LOKALITA: Slovenský Grob sa nachádza 3 km od okresného mesta Pezinok a len 20 km od centra hlavného mesta Bratislava a disponuje rozsiahlou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú škola, materská škola, reštaurácie, obchody, kaviarne, potraviny, detské ihrisko, lekáreň. Blízkosť hlavné mesta Bratislava ponúka široké možnosti kultúrneho a športového vyžitia. Slovenský Grob má kvalitné dopravné napojenie na diaľnicu D1.  

PARKOVANIE: K bytu patrí parkovacie miesto v podzemnej garáži, cena parkovacieho miesta je 15.000,- €

CENA: 145.000 € bez parkovacieho miesta

Realitný maklér: Ing. Ján Vaškor, 0903 478 154, vaskor@bosen.sk

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=zJyEeZGpxPU

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.