Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Kompletne zrekonštruovaný a zariadený 2 izbový byt, Martinčekova, Bratislava, 53 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Natália Herškovič

manager

+421 908 257 677
herskovic@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný a trendovo zariadený 2 izbový byt na ulici Martinčekova, Bratislava – Nivy.

BYT: Má výmeru 52,8 m2 vrátane loggie, ktorá je rozložená pozdĺž celej šírky bytu. Byt sa nachádza na 5NP/7. Kompletná rekonštrukcia bola ukončená začiatkom marca 2023 a zahŕňa: nové rozvody elektriny, vody, kanalizácie, nové stropy, stierky, podlahy. Do bytu je privedená optika. Veľkým benefitom sú exteriérové elektrické žalúzie. K bytu prislúcha pivnica, nachádzajúca sa v suteréne, kde je okrem schodiska prístup možný aj výťahom. V priamom susedstve bytového domu sa nachádza výsadba zelene s lavičkami a detským ihriskom. V bytovom dome sú menené stúpačky.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa s priestorom na vstavaný šatník, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatná toaleta. Prístup na loggiu je možný z obývacej izby, ako aj zo spálne.

ZARIADENIE: Byt sa predáva kompletne zariadený novým nábytkom – čaká na svojho prvého majiteľa. Kuchynská linka obsahuje vstavané spotrebiče – chladnička, rúra, varná doska, umývačka riadu, práčka. Obývačka je zariadená kvalitnou koženou sedačkou talianskej výroby, konferenčným stolíkom, TV, nástennou obývacou skrinkou. Spálňa je vybavená novou manželskou posteľou.

PARKOVANIE: Možné pred bytovým domom.

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnej lokalite bratislavskej mestskej časti Nivy s kompletnou občianskou vybavenosťou – školy, škôlky, obchody, reštaurácie a zároveň pešou dostupnosťou na zastávky MHD s výbornou dostupnosťou na všetky smery v rámci Bratislavy.

 CENA: 210 000 EUR

Realitný maklér: Ing. Natália Herškovič, +421908257677, herskovic@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.