Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Znížená cena, 7 izbový rodinný dom v obci Šíd,1185m2.

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

ZNÍŽENÁ CENA!

Bosen group Lučenec vám ponúka exkluzívne, čiastočne podpivničený, dvojpodlažný rodinný dom v tichom prostredí v obci Šíd.

Vzhľadom na priestrannosť domu a tichú lokalitu je nehnuteľnosť ideálna voľba aj pre viacčlennú rodinu poprípade dve rodiny s možnosťou samostatných vstupov do domu. Na pozemku sa nachádza aj garáž, hospodárska budova, chliev, sklad, dreváreň ale aj veľmi vzácna podzemná pivnica.

DOM: Priestranný, čiastočne podpivničený poschodový rodinný dom je v pôvodnom zachovalom stave s veľkým potenciálom aj na rekonštrukciu. Kolaudácia rodinného domu bola v roku 1984, postavená z poctivých materiálov.Rodinný dom pozostáva zo Suterénu, prízemia a poschodia.

V súčasnosti sa v dome využíva len suterén respektíve prízemie, poschodie sa nevyužíva dlhodobo a sú tu aj nedokončené miestnosti čo môže byť pre nového majiteľa výhodou z hľadiska rekonštrukcie.

Dom je vykurovaný ústredne tuhým palivom a disponuje s 4x funkčným komínom, voda je z vlastnej studne ohrievaná elektrickým bojlerom.

DISPOZÍCIA:

  • Suterén – Zádverie, predizba, izba, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou, technická miestnosť, sklad paliva, garáž, schodisko na prízemie.
  • Prízemie – Predizba, 3x izba, kuchyňa, špajza, kúpeľňa, toaleta, balkón, schodisko na poschodie.
  • Poschodie – Predizba, 3x izba, kuchyňa, špajza, kúpeľňa, toaleta, balkón.

POZEMOK: Rodinný dom leží na pozemku s celkovou rozlohou 1185m2 z toho 653m2 zastavaná plocha a 532m2 samotná oplotená záhrada.V prednej časti je pozemok rovinatý v zadnej časti je záhrada svahovitá.

INŽINIERSKE SIETE: Elektrika 240/380, žumpa, studňa, plynová prípojka sa nachádza priamo pred domom.

LOKALITA: Rodinný je situovaný v kľudnej lokalite v obci Šíd s počtom obyvateľov cca 1300, obec je vzdielená len 5km od mesta Fiľakovo, 20km od Lučenca alebo 30km od Rimavskej soboty.Benefitom lokality je pokojné bývanie s veľmi dobrým susedstvom.

Obec je dobre občiansky vybavená je tu škola, škôlka, obchod s potravinami, pohostinstvo, obecný úrad, v pešej dostupnosti sa nachádza aj autobusová stanica s pravidelným spojom do mesta Fiľakovo, Lučenec, Rimavská sobota.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.