Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ: BOSEN | Bory Bývanie 3: 2kk byt v novostavbe, Lamač

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

PREDANÉ: Bosen Group Vám exkluzívne ponúkal na predaj nový 2 izbový byt v novostavbe Bory Bývanie 3 - Promenáda, ktorý sa nachádza v mestskej časti Lamač, v blízkosti nákupného centra Bory Mall. S bytom sa predáva aj vonkajšie parkovacie státie a pivničná kobka.

BORY BÝVANIE 3: Ponúka výnimočné prepojenie prírody, dostupnosť nákupného centra Bory Mall a nemocnice, či priame napojenie na diaľnicu. V rámci areálu nájdete oddychové zóny, jazierko, detské preliezky, cyklotrasu, či množstvo zelene a stromov. 

BYT: Celková výmera bytu je  60,07 m2, pričom byt má 47,74 m2, loggia 10,96 m2 a sklad 2 m2. Nachádza sa na 2. poschodí v budove A2 a má južnú orientáciu.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba s úložným priestorom, samostatná kúpeľňa a toaleta, spálňa s výstupom na loggiu, obývacia izba prepojená s kuchynskou časťou a 2. výstupom na loggiu.

ZARIADENIE: Byt sa predáva v štandarde, ktorého súčasťou sú: bezpečnostné vstupné dvere, laminátové podlahy, dlažba a obklady v kúpeľni a toalete, interiérové dvere, predpríprava na klimatizáciu a exteriérové žalúzie, plastové okná s troj-sklom a komplet sanita.

Cena: 189.990 € byt + 3.000 € sklad +14.000 € parkovacie státie = spolu 206.990 €

LOKALITA: Novostavba Bory Bývanie 3 sa nachádza v mestskej časti Lamač. Táto lokalita je výnimočná pre spojenie krásnej prírody / hôr a zároveň pre blízkosť nákupného centra Bory Mall, kde nájdete: obchody každého druhu, fitness centrum, plaváreň, kino, detské zábavné centrum, reštaurácie a kaviarne. Neďaleko je situovaná aj „Nemocnica Novej Generácie“ a škôlka. V budúcnosti sa uvažuje aj o vybudovaní školy. Oceníte tiež priame napojenie na diaľnicu D2 a blízkosť zastávky MHD (v budúcnosti plánovaná aj železničná zastávka a električka).

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.