Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Rezervované, zariadený 1 izbový byt v centre Fiľakova, 39,17m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt

Bosen group Lučenec vám exkluzívne ponúka zrekonštruovaný, kompletne zariadený jednoizbový byt vo vyhľadávanej lokalite v centre mesta Fiľakovo.

BYT:  Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome na 2/5 poschodí s výťahom. Rozloha bytu predstavuje 39,17m2 a bol kompletne zrekonštruovaný v roku 2010, sú tu nové plastové okná na vlastné náklady majiteľa, nové bezpečnostné dvere, laminátová podlaha, keramická dlažba.

V byte sa menila aj dispozícia je tu zväčšená murovaná kúpelňa spojená s toaletou a miestom pre práčku.

Byt je orienovaný na západnú stranu s výhľadom na centrum, veľkým bonusom je aj špajza priamo v byte.

DISPOZíCIA: 

Menšia predizba, kúpeľna s toaletou, kuchyňa, 1x izba, špajza.

K bytu samozrejme patrí aj murovaná pivnica, spoločný balkón na každom poschodí a kočikáreň.

ZARIADENIE:

Byt sa predáva kompletne zariadený, kuchynská linka + spotrebiče, jedálenský stôl, obývacia stena, rozkladacia sedacia súprava ako aj zariadenie v kúpelňi s práčkou.

LOKALITA:

Vynikajúca lokalita v centre Fiľakova vo vyhľadávanom bytovom dome, s kompletnou občianskou vybavenostou v pešej dostupnosti. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú, obchody, pošta, banky, ale aj autobusová alebo železničná stanica, škola, škôlka.

PARKOVANIE:

Bezproblémové parkovanie k dispozícii v zadnej časti bytového domu.

CENA:  34 800 EU

Realitný maklér: Vojtech Bari, +421907347770, bari@bosen.sk

 

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.