Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÝ BOSEN | Predaj stavebný pozemok, 558 m2, Kalinkovo

  • 111 000

Základné informácie

Ulica: Pri Kríži
Obec: Kalinkovo
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pre rodinné domy

REZERVOVANÝ BOSEN | Predaj stavebný pozemok, 558 m2, Kalinkovo

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANÝ  BOSEN Group Vám výhradne ponúka na predaj stavebný pozemok v obci Kalinkovo na ulici Pri kríží. 

POZEMOK: Je rovinatý s velkosťou 558 m2. Na pozemku sa nachadzajú všetky inžinierske siete: verejná kanalizácia, elektrina, plyn. Zastavanosť pozemku je 30% s možnosťou výstavby viacpodlažného rodinného domu. 

LOKALITA: Obec Kalinkovo ponúka komfort pre byvanie. Lokalita je tichá, menej frekventovaná ako ostatné dediny v blízkosti. Obec má výbornu dostupnosť do hlavneho mesta Bratislava, kde sa pohodlne viete dopraviť pomocou novovybudovanej diaľnici R7D4 do 15 minút. Ak ste vášnivý cyklista, možete využiť hrádzu, a za 45 minút viete byť v Bratislave. V obci nachádzaju potraviny, športový bufet, športový areál, hrádza, jazero, les, v blízkosti športovy rezort X-bionic sphere v Šamorine (10min.). 

Cena: 111 000 EUR

Realitný maklér: Marek Radič , tel.: +421911982649

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
558 m2
Plocha pozemku:
558 m2
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
áno
 

MAKLÉR

Marek Radič

realitný maklér

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti