Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Rezervované, 4 izbový byt s loggiou, Fiľakovo, 82,52m2.

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt

Bosen group Lučenec vám ponúka exkluzívne na predaj, priestranný, čiastočne zariadený, 4 izbový byt s loggiou v meste Fiľakovo na ulici Farská lúka.

BYT: Byt sa nachádza v panelovom bytovom dome na 8/8 poschodí ktoré vám garantuje výnimočne krásny výhľad na mesto a Fiľakovský hrad. Spomínaná nehnutelnosť predstavuje rozlohu 82,52m2 ktorá zabezpečí pohodlné bívanie aj pre väčšiu rodinku. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2014. Sú tu plastové okná, bezpečnostné vchodové dvere, interiérové dvere, zväčšená murovaná kúpelňa s vaňou a sprchovacím kútom, kompletne nová elektroinštalácia a každá izba je stierkovaná.

DISPOZíCIA: Vzhľadom na perfektnú dispozíciu je tento byt vhodný aj pre viacčlennú rodinu. Z priestrannej  predesiene je prístup do každej miestnosti osobitne, 1x izba, 1x detská izba, 1x spálňa s loggiou, 1x obývacia izba čiastočne prepojená s kuchyňou, 1x kúpelňa s klasickou vaňou, sprchovím kútom a samostatnou toaletou, 1x šatník,práčovňa.

K bytu patrí aj 1x pivnica.

Orientácia bytu je na 2 svetové strany a to J/V a S/Z.

ZARIADENIE: Byt sa predáva čiastočne zariadený na mieru robenou kuchynskou linkou, obývacou stenou + dohodou o daľšie zariadenie.

PARKOVANIE: Bezproblémové parkovanie priamo pred bytovým domom.

LOKALITA: Byt sa nachádza len par min. chôdze do centra mesta Fiľakovo s kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytového domu sa nachádza obchod s potravinami, škola, škôlka, autobusová a železničná stanica. Okolo bytového domu je množstvo zeleňe, nové detské ihrisko a sídlisko Farská lúka sa čoskoro môže pýšiť aj s novým chodníkom.

VÝHODY: 

  • Kompletná rekonštrukcia, vhodná aj na stahovanie ihneď.
  • Priestrannosť, dispozícia, nepriechodné izby.
  • Výnimočný výhľad.
  • Byt vhodný na financovanie!

Realitný maklér: Vojtech Bari, +421907347770, bari@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.