Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Na predaj rodinný dom, chalupa s výnimočným historickým výhľadom na Fiľakovský hrad.

  • Cena v RK

Základné informácie

Ulica: Baštová 29
Obec: Fiľakovo
Okres: Lučenec
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN | Na predaj rodinný dom, chalupa s výnimočným historickým výhľadom na Fiľakovský hrad.

Popis nehnuteľnosti

Bosen group Lučenec vám ponúka exkluzívne na predaj výnimočnú nehnutelnosť ktorá je situovaná priamo pri Historickom Fiľakovskom hrade, a ak plánujete mat chalupu s takýmto historickým výhľadom tak túto ponuku určite neprehliadnite. Táto nehnuteľnosť je určite vhodná aj ako investícia do budúcna, ale aj ako taká výnimočná chalupa, víkendový dom, dom na trvalé bývanie poprípade to môže byt super pozemok na výstavbu rodinného domu s priamym výhľadom na hrdosť mesta na Fiľakovský hrad.

RODINNÝ DOM: 2 izbový rodinný dom v horšom stave leží na pozemku s rozlohou 628m2 z toho 296 zastavaná plocha a nádvorie, 332m2 záhrada. Samotná nehnuteľnosť je v pôvodnom stave, s novou elektrikou a novou bránou. Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete a je vhodný aj na výstavbu rodinného domu, chalupy.

Orientácia na dve svetove strany a to J/V a S/Z.

DISPOZÍCIA: 1x Predsieň, 1x Kúpelňa s toaletou, 2x izba, 1x Kuchyňa.

POZEMOK: Rovinatý, oplotený pozemok s rozlohou 628m2.

INŽINIERSKE SIETE: Na pozemku sa nachádzajú všetky inž.siete, je tu verejná kanalizácia, verejný vodovod, plyn priamo v dome, elektrika aj na 380. Na pozemku sa nachádza aj funkčná vlastná studňa.

LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza vo veľmi výnimočnej časti mesta Fiľakovo s priamim výhľadom na hrad ktorí je v centre Fiľakova.
Vzhľadom na lokalitu, na výnimočnosť tejto nehnutelnosti je veľmi vhodná voľba aj na investovanie do budúcna. V tejto lokalite momentálne mesto investuje do vybudovanie mestskej kanalizácie, vodovodu ako aj cesty a chodníky budú nové aj v zadnej časti tejto ulice. Okrem toho sú tu krásne úplne nové verejné toalety, parkovanie pre turistov.

Samozrejme tou najhlavnejšiuo pýchou mesta Fiľakovo je samotný historický hrad ktorý dostal prestížne ocenenie v roku 2023.

Mesto má cca.10 tis obyvaťelľov a práve táto lokalita má veľkú návštevnosť, v hlavnej sezóne je to veľmi obľúbená destinácia pre milovníkov Historických pamiatok... V blízskosti nehnuteľnosti sa nachádza centrum s kompletným občianskym vybavením kde sa dostaneme krátkou pešou zónou.

Z mesta Fiľakovo sa dostanete veľmi rýchlo aj do susedného Maďarska ktoré sa nachádza len na 15km. Okresné mesto Lučenec sa nachádza tiež len 15km od Fiľakova alebo ďaľšie obľúbené miesta ako Termálne kúpalisko Rapovce, Šiatorská bukovinka, Zámok Halič...

CENA: V RK.

Realitný maklér: Vojtech Bari, bari@bosen.sk, +421907347770

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
628 m2
Úžitková plocha:
628 m2
Podlahová plocha:
60 m2
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
áno
Voda:
studňa a vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Vykurovanie:
nie
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Vojtech Bari

manažér

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti