Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Základné informácie

Obec: Fiľakovo
Okres: Lučenec
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN | Výnimočný 4 izbový bungalov s peknou záhradou, Fiľakovo.

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Bosen Group Lučenec vám exkluzívne ponúka na predaj RODINNÝ DOM AKÝ EŠTE V MESTE FIĽAKOVO NEBOL. Tento rodinný dom je výnimočný a jedinečný svojho typu v meste Fiľakovo ale takéto nehnuteľnosti sa objavujú len veľmi zriedkavo aj v celom okrese Lučenec. Jedná sa o 4 izbový rodinný dom typu bungalov, ktorí zaručí budúcemu majiteľovi nadštandardné, komfortné bývanie v kľudnej časti mesta v slepej uličke a to bez priamych susedov.

DOM: Ponúka všetko, čo si môže jedna rodinka priať: Pokojné bývanie, moderné dispozičné riešenie, veľkú obývaciu izbu atypického oblúkovitého tvaru s výstupom na terasu, nepriechodné izby s množstvom úložného priestoru, garáž, zariadenú letnú kuchynku, ktorú určite oceníte hlavne v letnom období. V krásnej upravenej záhrade je dostatok priestoru aj na menší bazén, poprípade výrivku ktorú si môžete vychutnávať priamo z vašej terase. Tento krásny 4 izbový rodinný bungalov bol skolaudovaný v roku 2004 a je situovaný v kľudnej časti v centre mesta Fiľakovo. Celková rozloha pozemku predstavuje 673m2, záhrada 199m2 a zastavaná plocha 474m2 na ktorej je aj priestranná garáž s dieľnou, altánok, krásne upravená slnečná záhrada s okrasnými rastlinami a zastrešená terasa do ktorej sa zamilujete už aj pri prvom pohľade. Mimo rodinného domu sa nachádza aj veľmi vzácna zariadená kuchynka ktorá môže byť snom každej ženy, využíva sa hlavne v letnom obdobý na varenie, zaváranie, ale samozrejme aj na grilovanie... Úžitková plocha domu predstavuje 122m2 + zastrešená terasa s rouzlohou 34m2.

DISPOZÍCIA: Vstup do domu zo závetria priamo do predsiene z ktorej sa dostaneme do obývacej izby atypického oblúkovitého tvaru s krbom. Obývacia izba je čiastočne prepojená s kuchyňou a jedálňou z dvoch strán. V kuchyni je k dispozícii aj špajza, odkladací priestor. Z obývacej izby vedú dvere aj na zastrešenú terasu s výhľadom na krásne upravenú záhradu. Denná časť rodinného domu je oddelená posuvnými dverami za ktorými sa nachádza chodba s osobitným prístupom do každej izby a to 1x spálňa s šatníkom, 2x detská izba, 1x kúpeľňa, 1x toaleta. Z chodby je prístup aj na povalu ktorá je využívaná ako úložný priestor. Rodinný dom má vynikajúcu orientáciu J/V a S/Z.

IN. SIETE: Dom je napojený na mestskú kanalizáciu, voda je čerpaná z vlastnej studne s pitnou vodou, vykurovanie je v dome elektrické, voda je ohrievaná elektrickým bojlérom (150l). Možnosť napojenia na verejnú vodu a plyn je samozrejmosťou. Mesačné náklady predstavujú max 150eu.

POZEMOK: Rovinatý, z každej strany oplotený pozemok má celkovú rozlohu 673m2, výhodou je aj pocit samoty nakoľko tento rodinný dom susedí z každej strany len záhradou a nie priamo susedným domom. Práve preto táto nehnuteľnosť ponúka naozaj veľmi kľudné bývanie.

GARÁŽ: Murovaná garáž s rozlohou 30 m2 je vhodná aj pre väčšie osobné vozidlo prípadne SUV a má aj úložný priestor v podkroví. Vedľa garáže je k dispozícii aj zastrešené parkovanie s betónovou podlahou. Garáž slúži aj ako dielňa a súčasťou garáže je v zadnej časti oddelená vzácna a zariadená kuchynka ktorú určite ocenia hlavne domáce žienky.

ZARIADENIE: Dom sa predáva čiastočne zariadený s kuchynskou linkou, spotrebičmi, obývaciou izbou, spálňou, s kúpeľnovým nábytkom, práve preto kto potrebuje bývať ihneď pri tomto dome je to určite bezproblémové.

LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v kľudnej časti v centre mesta Fiľakovo, v slepej uličke bez priamych susedov. Centrum mesta Fiľakovo je len na par minút chôdze kde je kompletná občianska vybavenosť. Mesto Lučenec je tiež veľmi blízko, vzdialené len 13km ale aj Maďarské hranice sú len na 10-15 km od Fiľakova.

VÝHODY DOMU:

  • Hotový rodinný dom so zariadením, krásnou záhradou, garážou, prakticky na bývanie aj ihneď.
  • Super lokalita bez susedov..
  • Vinikajúce dispozičné riešenie, atypická obývacia izba prepojená s kuchyňou, množstvo úložných priestorov.
  • Slnečná krásne upravená záhrada, dvor, terasa.

Realitný maklér: Vojtech Bari, tel. +421907347770, email: bari@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.

 

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
673 m2
Úžitková plocha:
122 m2
Plocha pozemku:
673 m2
Zastavaná plocha:
474 m2
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Energetický certifikát:
áno
Voda:
studňa
Krb:
áno
Zariadenie:
čiastočne
Garáž:
áno - 1
Kanalizácia:
áno
Plyn:
nie
Materiál:
Ytong
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno
Terasa plocha:
34 m2
Vykurovanie:
vlastné - elektrické
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Vojtech Bari

manažér

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti