Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PRENAJATÉ | BOSEN | Nový 2 izb. byt v novostavbe Rozeta - Ružinov

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Rebeka Jasenecová

realitná maklérka

+421911343090
jasenecova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

PRENAJATÉ

Bosen Group Vám ponúkal na prenájom dizajnový, úplne nový 2 izbový byt v blízkosti Štrkoveckého jazera v novostavbe Rozeta, Bratislava - Ružinov s výbornou dostupnosťou do centra mesta.

BYT: Byt sa nachádza na 5. poschodí z 10. bytového domu s výťahom. Celková výmera je 45,27 m2 z čoho balkón predstavuje 4,03 m2 a pivnica 2,8 m2, disponuje kompletne novým zariadením a veľkoformátovými oknami, čo zabezpečuje dostatok svetla. Byt nebol ešte nikým obývaný, je vhodný pre maximálne 2 osoby bez domácich zvierat a je voľný ihneď.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa a kúpeľňa s WC.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený kvalitným nábytkom. Čalúnená pohovka, skriňa, komoda pod TV, vybavenie kuchyne – chladnička s mrazničkou, vstavané spotrebiče -  umývačka riadu, elektrická rúra, sklokeramická varná doska, jedálenský pult so stoličkami. V spálni sa nachádza manželská posteľ s nočnými stolíkmi a šatníkovou skriňou. Kúpeľňa - sprchový kút, WC, kúpeľňové skrinky a práčka. Byt disponuje klimatizačnou jednotkou v obývacej izbe.

PARKOVANIE: K bytu prislúcha parkovacie státie v podzemnej garáži.

LOKALITA: Obľúbená lokalita v srdci Ružinova v blízkosti Štrkoveckého jazera a administratívnej budovy ROSUM, s výbornou dostupnosťou do centra mesta a na ďiaľničný obchvat. V rámci projektu sa nachádza park s množstvom zelene. V blízkom okolí je skvelá občianska vybavenosť – obchody, služby, reštaurácie, lekáreň, zastávka MHD (autobusy, električky) reštaurácie a nákupné centrá ako OC Retro, Nivy, Central, Eurovea.

CENA: 590 ,- EUR / mesiac nájomné + 160,- EUR / mesiac energie s internetom a TV + 50,- EUR / mesiac garážové státie + vratný depozit.

Províziu neplatíte.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná a zahŕňa poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.