Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Rezervované, 3 izb. byt v perfektnej lokalite, Daxnerova, Fiľakovo, 74,5m2.

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen group Lučenec Vám exkluzívne ponúka na predaj zrekonštruovaný 3 izbový byt s loggiou v zateplenom bytovom dome ktorý sa nachádza v perfektnej časti Fiľakova a ponúka veľmi príjemné bývanie aj pre rodiny s deťmi.

V čase izolácie bytového domu sa zrekonštruovala aj strecha, menili sa stupačky na plastové, vchodové dvere na čip, zvončeky a poštové schránky.

BYT: Rozloha bytu predstavuje 74,5m2 s loggiou, nachádza sa na 2/8 poschodí s novým výťahom. Orientovaný je na 2 svetové strany a to:

J/V - izba a spálňa s loggiou výhľadom na ulicu a parkovisko.

S/Z - Kuchyňa a obývacia izba so zadným výhľadom na krásnu zeleň a detské ihrisko.

Byt prešiel rekonštrukciou sú tu plastové okná, nové bezpečnostné vchodové dvere, interiérové dvere, laminátová podlaha, pekný dekoračný obklad v predizbe, murované jadro, bodové a ledové osvetlenia. K bytu patrí aj látkovaná pivnica na prízemi ako aj kočikáreň na spoločné užívanie. Veľkou výhodou bytu je aj priestranná loggia

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva z priestrannej predsieňe/predizby z ktorej je prístup do každej miestnosti osobitne a to 3 nepriechodné izby. Obývacia izba, spálňa s loggiou, detská izba. Krátka chodba vedie do kuchyňe s jeálňou kde určite ocení každý z vás na mieru robenú kuchynskú linku. Byt disponuje oddelenou kúpelnou a toaletou

ZARIADENIE: Byt sa predáva s krásnou na mieru robenou kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi.

PARKOVANIE: Pri bytovom dome je bezproblémové verejné parkovanie.

LOKALITA: Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite v rámci Fiľakova len pár minút do centra s kompletným občianskym vybavením. Okolie bytového domu je perfekte udržiavané je tu mnoho zeleňe ako aj detské ihrisko priamo za bytovým domom. V tesnej blízkosti sa ďalej nachádza aj škola,škôlka,obchod,pekáreň.

Komletná občianska vybavenosť je v centre mesta kde najdete supermarkety, lekárov, poštu, banku, reštaurácie ako aj kúsok Histórie mesta Fiľakovo.

Vlaková, autobusová stanica sa nachádza na cca 2,3 minút chôdze s pravidelnou dopravou do okresného mesta Lučenec.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.