Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ - BOSEN | 2 i. byt s bezproblémovým parkovaním a rýchlym prístupom na diaľničný obchvat

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Filip Vráblik

realitný maklér

+421 917 300 888
vrablik@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

PREDANÉ - Bosen Group Vám ponúkala na predaj zariadený 2 izbový byt s možnosťou prerobenia na 3 izbový (vo fotodokumentácii je možnosť vidieť aktuálny pôdorys a taktiež návrh pôdorysu prerobeného bytu na 3 izbový pri minimálnom finančnom investovaní) v príjemnej lokalite na ulici Janka Alexyho, Bratislava - Dúbravka.

BYT: Má výmeru 57,62 m2 vrátane loggie a pivnice. Nachádza sa na 1 nadzemnom podlaží z celkových 11. v zateplenom bytovom dome s výťahmi (bytový dom prešiel rekonštrukciou, zateplenie bytového domu, výťahy, strecha). Je orientovaný na dve svetové strany a to na východ a západ.

ZARIADENIE: Na byte prebehla rekonštrukcia a predáva sa kompletne zariadený. Kuchynská linka vybavená spotrebičmi (plynový sporák, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, digestor, mikrovlnka, práčka), gauč, TV, komoda pod TV, manželská postel, rolldoor skriňa, manželská posteľ, plastové okná so žalúziami, ext. žalúzie na loggii, rohová vaňa, optický internet od TELEKOMU.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chody, kúpeľne a oddelenej toalety, spálne, obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálenskou časťou, loggia, na ktorú je vstup z obývacej časti. 

PARKOVANIE: K bytu prislúcha 1 parkovacie státie a bezproblémové parkovanie v okolí bytového domu. 

LOKALITA: Lokalita ponúka príjemné bývanie pre mladých ľudí v blízkosti prírody s kompletnou občianskou vybavenosťou (škola, škôlka, zdravotné stredisko, pošta, supermarkety, reštaurácie, kúpalisko a iné) a ľahkou dostupnosťou na diaľničný obchvat mesta, do nákupného centra Bory Mall a do centra mesta aj vďaka dobrému spojeniu MHD. Pred bytovým domom sa nachádza detské ihrisko a park.

CENA: 164 900,- EUR

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.