Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Predaj veľkého 3 izbového bytu, Vrakuňa, Čiližská, 84m2

Základné informácie

Ulica: Čiližská
Mestská časť: Dolné hony
Obec: Bratislava-Vrakuňa
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

BOSEN | Predaj veľkého 3 izbového bytu, Vrakuňa, Čiližská, 84m2

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka na predaj 3-izbový byt v Bratislave v m.č. Dolné hony na ulici Čiližská blízko známej, kvalitnej školy Galileo vo Vrakuni. 

BYT: Celková výmera bytu s príslušenstvom je 84 m2 z čoho má  loggia 4m2 a murovaná pivničná kobka 4m2. Byt  je zrekonštruovaný s dostatkom úložného priestoru, priestrannými izbami a je dobre dispozične riešený. Bytový dom je zateplený, má zmodernizovaný výťah a je riešený bezbariérovo.

DISPOZÍCIA: Z veľkej vstupnej chodby sú prístupné všetky miestnosti v byte a to kuchyňa, kúpelňa a 3 samostatné veľké izby. Jedna z izieb je zväčšená o priestor loggie. V druhej izbe je zachovaná loggia.

PARKOVANIE: Voľné, bezproblémové pred bytovým domom.

LOKALITA: Byt sa nachádza len pár minút chôdze od súkromnej školy Galileo, taktiež má výbornú polohu vrámci dopravy, nakoľko sa nachádza len 5 min chôdze od autobusového uzlu, odkiaľ sa viete ľahko dostať do centra bratislavy. V okolí je kompletná občianska vybavenosť a to školy, škôlky, detské centrum Vrakuňáčik, kaviarne, reštaurácie či zmrzlináreň, ale aj zdravotné strediská a parky. 

CENA: 199.000 €  

Realitný maklér: Mgr. art. Nora Žalúdeková

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
84 m2
Úžitková plocha:
84 m2
Loggia plocha:
4 m2
Loggia:
áno
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Zariadenie:
čiastočne
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
4 m2
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Mgr.art. Nora Žalúdeková

realitný maklér

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti