Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Rezervované, 1 izbový byt v obľúbenej lokalite, Istvána Hatvániho ulica, Rimavská sobota.

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt

Bosen Group Lučenec vám exkluzívne ponúka na predaj 1 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite. Zateplený bytový dom sa nachádza priamo v centre mesta Rimavská sobota na ulici Hatvániho len pár metrov od centra a pešej zóny.

BYT: Byt je priestranný a predstavuje celkovú rozlohu 41m2, nachádza sa na 2/5 poschodí v panelovom bytovom dome s výťahom. Byt je čiastočne zrekonštruovaný sú tu plastové okná, murované jadro s vaňou, plávajúca podlaha, ostatné je v pôvodnejšom veľmi zachovalom stave. K bytu prislúcha aj pivnica na prízemí.

DISPOZÍCIA: Predizba prepojená s priestrannou kuchyňou z ktorej je prístup do izby, kúpeľna a toaleta. Vďaka perfektnej orientácie J/Z je tento byt svetlý po celý deň.

ZARIADENIE: Byt sa predáva so zariadením a kuchynskou linkou.

PARKOVANIE: Parkovanie je taktiež bezproblémové priamo pri bytovom dome.

LOKALITA: Lokalita je lukratívna a veľmi obľúbená, bytový dom sa nachádza len pár metrov od centra a pešej zóny, v zadnej časti bytového domu sa nachádza parking ako aj detské ihrisko, mnoho zeleňe ale aj obchod s potravinami.

VÝHODY: 

  • Lukratívna lokalita.
  • Slušný vchod a veľmi dobré susedstvo.
  • Čiastočná rekonštrukcia.
  • Byt vhodný na hypotekárny úver.

Realitný maklér: Vojtech Bari, +421907347770, bari@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.