Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 3 izbový slnečný byt v Bratislave - DNV s klimatizáciou

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Bc. Renáta Stopiak

realitná maklérka

+421 915 089 319
stopiak@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Realitná kancelária Bosen Group predala na 4 obhliadke za 56 dní  3 izbový byt na ulici Milana Marečka v Bratislave – Devínska Nová Ves.

Bytový dom: 11 poschodový panelový terasový bytový dom s dvomi výťahmi z roku 1989. Každé poschodie má uzamknuteľnú chodbu, kde sa nachádzajú 4 byty.  V rokoch 2019 – 2020  prešiel bytový dom rekonštrukciou (zateplenie, vnútorné priestory, hlavný uzáver plynu). V bytovom dome sa nachádza kamerový systém aj vo výťahch. 

BYT: 3 izbový byt o výmere 83,18 m2  (vrátane pivnice o výmere 1,81 m2 ) a  loggia o výmere 4,5 m2. Nachádza sa na 7. poschodí a je orientovaný na východnú a západnú stranu.  Byt postupne prechádzal rekonštrukciou.  Výhodou bytu je, že je slnečný, izby sú samostatné.

Mesačné náklady: nájom 261,51€/3 osoby, elektrina 70€/mes., plyn 7€/mes.

Dispozícia: Vstup do bytu tvorí menšia chodba, cez ktorú sa vchádza do haly kde je vstup do izieb, kuchyne a kúpeľky a WC.  Veľkosť chodby zabezpečuje dostatočný odkladací priestor v rolldor skrini. Spálňa a detská izba s kuchyňou sú orientované na západ. Obývačka je orientovaná na východ a súčasťou je loggia, kde je markíza a fínsky bezrámový systém. V obývačke a nachádza klimatizácia. Kuchyňa je vybavená plne všetkými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, plynový šporák, elektrická parná rúra, mikrovlnka, umývačka riadu, digestor).  

Lokalita: Bytový dom sa nachádza v lokalite s veľmi dobrou občianskou vybavenosťou. Pod domom sa nachádzajú potraviny Kraj, kaderníctvo, škôlka, základná škola, tenisové ihrisko, detské ihrisko, zástavka. Rýchla dostupnosť do diaľničný obchvat aj do centra. DNV poskytuje priestor pre cyklistiku, turistiku (Devínska kobyla, Sandberg) a relax v lese.  

PARKOVANIE: verejné parkovanie priamo pred bytovým domom 

Cena: 185.000€

Realitný maklér: Renáta Stopiak, + 421 915 089 319

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.