Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Slnečný 3 izbový byt s loggiou v Bratislave, Ševčenkova

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Bc. Renáta Stopiak

realitná maklérka

+421 915 089 319
stopiak@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Realitná kancelária Bosen Group predala za 1 mesiac od zverejnenia inzercie 3 izbový byt na ulici Ševčenkova v Bratislave – Petržalka., časť Dvory do mesacia od zverejnenia inzercie.

Bytový dom: 8 poschodový bytový dom z roku 1984 , bytový dom prešiel rekonštrukciou v roku 2021 výmena výťahu, v roku 2022 rekonštrukcia vestibulu, schodiska, maľovka, osvetlenie. Zateplenie a obnova strechy  v roku 2013. Bytový dom je rozdelený na dva bloky. Každý blok ma svoj výťah. Na poschodí sa nachádzajú 2 byty.

BYT: 3 izbový byt o výmere 72,21 m2  (vrátane loggie o výmere 3,58 m2)  a pivnica o výmere 1,5m2 Nachádza sa na 3. Poschodí z celkovo 8. Byt v roku 2015 prešiel veľkou rekonštrukciou vrátane elektriny.  Veľkou výhodou sú dve samostatné priestranné izby, klimatizácia a zasklenená loggia. Predáva sa čiastočne zariadený.

Mesačné náklady: nájom 207€/4 osoby, elektrina 46€, plyn 15€/štvrťrok

Dispozícia: Vstup do bytu tvorí veľká priestranná chodba s odkladacím priestorom, ktorá je spojnicou do izieb a kúpeľky s WC. Kúpeľke je rohová vaňa. Detská izba a spáľňa sú orientované na juh, obývačka a kuchyňa na sever. Cez obývačku sa prechádza do kuchyne s barovým pultom a vstupom na zasklenenú loggiu. Kuchyňa je vybavená všetkými spotrebičmi. V obývačke je veľká rohová sedačka, jedálenský stôl a klimatizácia.

https://my.matterport.com/show/?m=QajZgiQxLAU

Lokalita: Bytový dom sa nachádza v lokalite s veľmi dobrou občianskou vybavenosťou. Neďaleko je škola, škôlka, ihrisko, park, obchody, zástavka, Daňový úrad, UPS, Tesco Expres. Rýchle napojenie do centra a na diaľničný obchvat.

PARKOVANIE: Bezproblémové, verejné parkovanie priamo pred bytovým domom. 

Cena: 210.000€

Realitný maklér: Renáta Stopiak, + 421 915 089 319

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.