Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Na predaj rodinný dom s veľkou úrodnou záhradou Záhorská Ves

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Ján Vaškor

riaditeľ pobočky

+421 903 478 154
vaskor@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Realitná kancelária Bosen Malacky Vám exkluzívne ponúka na predaj 3 izbový rodinný dom s veľkou úrodnou záhradou, vhodný na chalupárčenie, prípadne trvalé bývanie len 15 km od okresného mesta Malacky a 35 km od hlavného mesta Bratislava. 

RODINNÝ DOM: pôvodný stav, pôvodný rodinný dom bol postavný v roku 1943, nasledovala prístavba v roku 1955 - 1958, rekonštrukcia a hospodárska budova s garážou bola postavená v roku 1973. Celková podlahová plocha je 75 m2, 3 izby, krov, drevené parkety, pôvodné dvere a zárubne sú z červeného smreku, pôvodné okná su menené. Kúrenie je plynové (radiátory), dom je napojený na elektriku, plyn a vodu, možnosť obytného podkrovia. Rodinný dom je súčasťou dvojdomu, na liste vlastníctva evidovaný ako rodinný dom.

DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: zádverie, z ktorého vstupujete do izby. Z izby je vstup do kuchyne a priechodnej obývačky, z ktorej je vstup do spálne. Z kuchyne je vstup do kúpeľne a komory.  

POZEMOK: celková výmera pozemku je 1020 m2.  Pozemok je rovinatý, s veľkou úrodnou záhradou. Na pozemku sa nachádza kopaná studňa. 

PARKOVANIE: garáž + parkovanie na vlastnom pozemku pri rodinnom dome.

LOKALITA:  Obec Záhorská Ves je vzdialená od okresného mesta Malacky 15 km, hlavné mesto Bratislava je 35 km. V obci je zároveň hraničný prechod, cez rieku Morava jazdí kompa do rakúskej obce Angern, mesto Viedeň je vzdialené len 45 km. V obci Záhorská Ves je materská škôlka, základná škola, reštaurácia, hostinec, potraviny, pošta, zdravotné stredisko, obecný úrad.

CENA: 95.000,- EUR

Realitný maklér: Ing. Ján Vaškor, 0903 478 154, vaskor@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.