Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Na predaj veľký 2i byt Malacky, sídlisko JUH

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Ján Vaškor

riaditeľ pobočky

+421 903 478 154
vaskor@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj veľký 2 izbový byt v pôvodnom stave, v zrekonštruovanom bytovom dome v Malackách, na sídlisku Juh, ulica F. Malovaného.

BYT: Pôvodný strav, celková výmera bytu je 63,45 m2, výmera pivničnej kobky je 5,60 m2. Byt má priestrannú loggiu, nachádza sa na 8. poschodí s výťahom. Bytový dom v ktorom sa byt nachádza prešiel rekonštrukciou (zateplenie, strecha, vchody, stúpačky, loggie, výťah). Použili sme virtuálny homestaging s návrhom, ako by byt mohol vyzerať po rekonštrukcii.

DISPOZÍCIA: Chodba, z ktorej je vstup do kuchyne, obývačky, izby a samostatného WC. Z kuchyne je vstup do izby a kúpeľne, z obývačky je vstup na loggiu s výhľadom na Malé Karpaty.  

ZARIADENIE: Byt sa predáva vrátane zariadenia.

LOKALITA: Okresné mesto Malacky disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou a nachádza sa 35 km od hlavného mesta Bratislava. Sídlisko Juh disponuje rozsiahlou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú škola, materská škola, reštaurácie, obchody, kaviarne, potraviny, detské ihriská, zdravotné stredisko, lekáreň. Blízkosť hlavného mesta Bratislava ponúka široké možnosti kultúrneho a športového vyžitia. Okresné mesto Malacky má kvalitné dopravné napojenie na diaľnicu D2 Praha - Bratislava a takisto železnicu Brno - Bratislava.  

PARKOVANIE: Voľné parkovanie v okolí bytového domu.

CENA: 120.000 €

Realitný maklér: Ing. Ján Vaškor, 0903 478 154, vaskor@bosen.sk

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=rHygydMo1XT

 

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.