Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 2 izbový slnečný byt v Senci s balkónom

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Bc. Renáta Stopiak

realitná maklérka

+421 915 089 319
stopiak@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Realitná kancelária Bosen Group predala na 8 obhliadke za 56 dní 2 izbový byt na ulici Zemplínska v Senci. 

Bytový dom: tehlový zateplený bytový dom bol kolaudovaný v roku 2007. V suteréne bytového domu sa nachádza kotolňa, pivnice a bytový dom má dva vchody. Spoločné priestory sú monitorované kamerovým systémom.

BYT: 2 izbový byt celkovej výmery 50,30 m2 bez plochy balkóna, balkón o výmere 4,3 m2, pivnica 2,2 m2 a parkovacie státie o výmere 12 m2. Nachádza sa na zvýšenom prízemí a je orientovaný na západ. Predáva sa čiastočne zrekonštruovaný. Výhodou bytu je jeho dispozíca, že je slnečný, má balkón a priestranné izby. Byt sa predáva aj vrátane nezabudovaného zariadenia (jedálenský stôl s dvoma stoličkami, rozťahovacia pohovka, taburetka, konferenčný stolík, rozmerná TV skrinka, posteľ s nočnými stolíkmi, práčka, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, kúpeľňová skriňa).

3D vizuál: https://my.matterport.com/show/?m=jfR2spv4c5r

Mesačné náklady: nájom 139€/2 osoby, elektrina 35€/mes.

Dispozícia: Vstup do bytu tvorí chodba, ktorá je spojnicou do izieb, kúpeľňa s WC. V kúpeľni je rohová vaňa a práčka. Veľká spálňa má rozmerný rolldor a vstup na balkón.  Obývačka je priestranná, slnečná  a spojená s kuchyňou. Cez obývačku je vstup na balkón, na ktorom je sedenie. Kuchyňa je vybavená všetkými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, digestor, sklokeramická varná doska, elektrická rúra, mikrovlnka).

Lokalita: Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite neďaleko Strieborného jazera v dobrej dostupnosti do centra. V blízkosti bytového domu sa nachádza škôlka, ihrisko, park, zástavka, potraviny Billa, Tesco, rýchle napojenie na diaľničný obchvat. Mesto Senec poskytuje štandardné bývanie, je známe Slnečnými jazerami, dobrá občianska vybavenosť zaručuje plnohodnotný život (obchody, lekár, banky, školy, škôlky, vlak, autobus...)

PARKOVANIE: vlastné parkovacie státie  

Cena: 136.490 €

Realitný maklér: Renáta Stopiak, + 421 915 089 319

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.