Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Rezervované, Rodinný dom s garážou, záhradou, v meste Fiľakovo.

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Rezervované

Bosen group Lučenec vám exkluzívne ponúka poschodový 5izbový rodinný dom s veľkou záhradou v meste Fiľakovo. Rodinný dom je priestranný a vhodný aj pre dve rodiny, respektíve na bývanie a podnikanie spolu.

DOM: Tehlový rodinný dom sa nachádza na ulici Mlynská vo Fiľakove a bol skolaudovaný v roku 1968. Leží na pozemku s celkovou rozlohou 2612m2 z toho zastavaná plocha a nádvorie 523m2.

Pôvodný stav rodinného domu vám umožní hrať sa s fantáziou o novom bývaní, ponúka naozaj široké možnosti zrealizovania vaších predstáv. Sú tu pôvodné drevené okná, podlahy tiež pôvodné keramické alebo drevené parkety, jadro na prízemí, ako aj poschodí sú v pôvodnom stave. Za domom sa nachádza veľká garáž, cca 6m dlhá vínna pivnica a veľký svahovitý pozemok záhrada s rozlohou 2089m2.

DISPOZÍCIA: Rodinný dom má na prízemí priestrannú chodbu, 2 izby, 1 kuchyňu, toaletu, kúpeľňu, špajzu, prízemie má veľký potenciál aj na využívanie ako denná časť.

Na poschodie vedú betónové schody tu sa nachádzajú 2 miestnosti, 1 kuchyňa, priestranná kúpeľňa, samostatná toaleta, špajza poschodie je môže byť aj ako nočná časť s 3izbami.

IN.SIETE: Vykurovanie je v dome plynové s plynovými gamatkami, je tu ale možnosť vykurovania aj krbom, voda je mestská, ohrev vody je elektrickým bojlerom, kanalizácia riešená vlastnou žumpou s možnosťou napojenia aj na mestskú kanalizáciu.

POZEMOK: Svahovitý pozemok má celkovú rozlohu 2612m2 ktorý sa skladá z 4parciel nachádzajúce sa v zastavanom území obce. 523m2 vedené ako zastavaná plocha a nádvorie, 2089m2 ako záhrada ktorá siaha až do viníc.

LOKALITA: Príjemná lokalita s výhľadom na lúku, ale z vrchnej časti je výhľad na celé mesto Fiľakovo. Rodinný dom sa nachádza pár minút chôdze do centra Fiľakova na ulici Mlynská, je to príjemná, tichá lokalita vhodná na rodinné bývanie, ako aj kombinácia s podnikaním.

VÝHODY:

  • LOKALITA
  • VEĽKÝ POZEMOK
  • PôVODNÝ STAV UMOŽNÍ REKONŠTRUKCIU PODLA SVOJICH PREDSTÁV.
  • RODINNÝ DOM VHODNÝ AJ NA HYPOTEKÁRNY ÚVER
  • VEDĽA RODINNÉHO DOMU SA NACHÁDZA ĎALŠÍ POZEMOK O ROZLOHE 3994M2 KTORÁ MôŽE BYŤ TIEŽ OPCIOU PRE NOVÉHO MAJITEĽA.

Realitný maklér: Vojtech Bari, tel. +421907347770, email: bari@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.