Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 4 izbový dom na predaj, terasa, 2x parking Hrubá Borša

Základné informácie

Ulica: Golfová
Obec: Hrubá Borša
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN | 4 izbový dom na predaj, terasa, 2x parking Hrubá Borša

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka na predaj slnečný 4 izbový rodinný dom s terasou, upravenou záhradou a 2x parkovacím státím vo dvore v obci Hrubá Borša.

VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=jirQEmD68pV

DOM: Celková výmera domu je  106.7 m2, z čoho je terasa 14.58m2. Ide o 5 ročnú novostavbu. Vykurovanie je zabezpečené elektrickým podlahovým kúrením.

DISPOZÍCIA: Dom má 3 samostanté izby, v spálni sa nachádza šatník, kúpelňa s rohovou vaňou a oddelená toaleta. Kuchyňa spojená s obývačkou a jedálenskou časťou. Z obývačky a spálne je východ na terasu.

ZARIADENIE: Dom sa predáva zariadený podľa dohody.

POZEMOK : Rovinatý pozemok o celkovej výmere 403 m2. Rodinný dom je napojený na verejný vodovod a obecnú kanalizáciu. Na pozemku je vykopaná studňa. Záhradný domček s úložným priestorom. Záhrada je upravená s okrasnými rastlinami.

PARKOVANIE: 2 parkovacie miesta pred domom.

LOKALITA: Nehnuteľnosť sa nachádza vo vychytenej a veľmi príjemnej obci Hrubá Borša. Nachádzajú sa tu potraviny, materská škola, základná škola, obecný úrad, detské ihrisko, reštaurácia, kaviarne, golfový rezort. V obci je autobusová zástavka. Rýchle napojenie na Senec a dialnicu D1. Okresné mesto Senec je vzdialené cca 6 min autom, hlavné mesto Bratislava cca 30 min s napojením na dialnicu.

CENA: 294.900 Eur

Realitný maklér: Petra Kovářová

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
403 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Extravilán
Šírka pozemku:
11.3 m
Dĺžka pozemku:
36 m
Úžitková plocha:
106.7 m2
Zastavaná plocha:
126.36 m2
Podlahová plocha:
106.7 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Terasa:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Sklad:
áno
Rok výstavby:
2018
Rok kolaudácie:
2018
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
403 m2
Terasa plocha:
14.58 m2
Počet terás:
1
Orientácia:
juhovýchod
Vykurovanie - podlahové:
áno
Internet:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Petra Kovářová

manager

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti