Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Novostavba rodinného domu v projekte Pod ihriskom, Rohožník

Základné informácie

Obec: Rohožník
Okres: Malacky
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN | Novostavba rodinného domu v projekte Pod ihriskom, Rohožník

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka na predaj novostavby rôznych dispozícií rodinných domov v projekte Pod ihriskom, v obci Rohožník na Záhorí, v tesnej blízkosti Malých Karpát.

RODINNÉ DOMY: v ponuke sú 4 a 5 izbové rodinné domy, prízemné aj poschodové, samostatne stojace rodinné domy aj dvojdomy. Domy budú postavené do štádia "štandard"- vymaľované steny, osadené vypínače, zásuvky, interiérové dvere a zárubne, obklady a sanita v kúpeľniach vrátane kompletne dokončeného exteriéru - oplotenie, brána, chodníky, závlahy, zatrávnenie pozemku. Farebné prevedenie štandardu je voliteľné. V cene je predpríprava na vonkajšie elektrické žalúzie, klimatizácia, alarm, fotovoltiku a tepelné čerpadlo. Domy budú napojené na elektrinu, vodu, kanalizáciu a optickú sieť. Projekt je v štádiu prípravy výstavby, predpokladaný termín zahájenia výstavby je koniec roka 2024 a predpokladaný termín dokončenia je koniec roka 2025.

POZEMKY: výmery pozemkov od 300m2 do 530m2.

LOKALITA: obec Rohožník sa nachádza na Záhorí, 12km od okresného mesta Malacky a 42km od Bratislavy. Obec disponuje dobrou občianskou vybavenosťou - škola, škôlka, pošta, zdravotné stredisko, obchody, pošta, lekáreň, detské ihriská, športoviská a autobusovým napojením na Malacky, Bratislavu alebo Senicu. Obec je dobrým východiskovým bodom pre turistiku - Malé Karpaty, v blízkosti je Plavecký Hrad a je to miesto vhodné k rybárčeniu a hubárčeniu.

PARKOVANIE: samostatný rodinný dom disponuje garážou pre 1 auto, v cene je elektrická brána. Pred každým domom je vyhradený priestor pre 3 autá.

CENA: od 239.000,-EUR do 359.000,-EUR.

V inzeráte sú použité aj exteriérové vizualizácie.

Pre podrobnejšie informácie k projektu nás neváhajte kontaktovať.

Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kanceliárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
530 m2
Typ zeme:
rovina
Úžitková plocha:
107.02 m2
Zastavaná plocha:
161.35 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
A
Typ budovy:
tehla
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Sklad:
áno
Rok výstavby:
2024
Rok kolaudácie:
2025
Celková plocha:
107 m2
Terasa plocha:
12 m2
Počet terás:
1
Počet garáží:
1
Plocha garáže:
19 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Optická sieť:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Ing. Sabína Režná

realitný maklér

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti