Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Na predaj skolaudovaná novostavba 2+KK izb. byt od 51,19m2, Dúhové bývanie, Čermáň

Základné informácie

Mestská časť: Čermáň
Obec: Nitra
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

BOSEN | Na predaj skolaudovaná novostavba 2+KK izb. byt od 51,19m2, Dúhové bývanie, Čermáň

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Nitra, Vám ponúka na predaj veľký 2 – izbový byt v skolaudovanom projekte Dúhové bývanie na Čermáni, v Nitre. 

BYT: Byty majú výmeru od  51,19m2. K dispozícii sú byty na 1, 2, 3, 4 a 5 poschodí. Predávajú sa v štandarde so sanitou, obkladmi, podlahami a dverami. V prípade záujmu o holo priestor sa suma za štandardné prevedenie odráta. K dispozícii je aj parkovanie státie v bytovom dome na odkúpenie.

DISPOZÍCIA: Chodba, obývacia izba s kuchyňou, samostatná spálňa, kúpeľňa s WC.

CENA:  146 500 - 152 000 EUR (cena v závislosti od poschodia)

LOKALITA: Dúhové bývanie je komplex nových bytových domov na Čermáni. Je to vyhľadávaná lokalita, ktorá predstavuje ideálne miesto na kvalitné bývanie. Poskytuje bohatú občiansku vybavenosť, výbornú dostupnosť a pestré možnosti trávenia voľného času. Vzdialená je len pár minút autom od centra mesta, čo zabezpečuje dostupnosť všetkých služieb, ale zároveň poskytuje nerušené bývanie.

MAKLÉR: Mgr. Daniela Škrobánková, 0948 11 33 61

Realitná kancelária Bosen Group  je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom.

 

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Úžitková plocha:
51.19 m2
Zastavaná plocha:
58.5 m2
Podlahová plocha:
51.19 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Celková plocha:
58.09 m2
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Mgr. Daniela Škrobánková

Manager

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti