Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Na predaj rodinný dom v peknom prostredí Malé Leváre

Základné informácie

Ulica: Malé Leváre 908 74
Obec: Malé Leváre
Okres: Malacky
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN | Na predaj rodinný dom v peknom prostredí Malé Leváre

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj novostavbu 4 izbového rodinného domu v tichej lokalite v obci Malé Leváre, v blízkosti jazera Rudava, len 10 km od okresného mesta Malacky a 45 km od hlavného mesta Bratislava. 

RODINNÝ DOM: novostavba, celková zastavaná plocha je 101,90 m2 a úžitková plocha je 82,90 m2. Rodinný dom má 4 obytné izby a je vyhotovený z kvalitných materiálov. Betónové základy s vodorovnou izoláciou proti zemnej vlhkosti, obvodové murivo je Ytong hrúbky 30 cm, zateplenie rodinného domu je polystyrén hrúbky 20 cm, krov je drevený sedlového tvaru z drevených väzníkov, strešná krytina je betónová škridla Bramac, zateplenie strechy je minerálna vlna hrúbky 30 cm, komín. Kúrenie je teplovodné podlahové, elektrický kotol a tepelné čerpadlo (nie sú v cene), ktoré slúžia na ohrev vody, plastové okná Datom s izolačným 3 sklom, plastové vstupné dvere, pochôdzna povala, ventil na vodu. Predpríprava na krb, elektrické žalúzie, klimatizáciu a tepelné čerpadlo. Vyhotovenie holodom, možnosť dokončenia do štandardu. Možnosť využitia podkrovia na obytnú časť. 

INŽINIERSKE SIETE V ROZSAHU: elektrika, kanalizácia, voda (vŕtaná studňa - dočasné riešenie).

DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: dispozíciu rodinného domu tvorí kuchyňa, jedáleň a obývacia izba, ktoré spolu vytvárajú jeden priestor. Z obývacej izby je vstup do dvoch izieb a spálne rodičov. Príslušenstvo domu tvorí kúpeľňa a WC, z obývačky a spálne je vstup na terasu rodinného domu. 

POZEMOK: celková výmera pozemku je 427 m2. Pozemok je rovinatý susediaci s jazerom.

PARKOVANIE: parkovacie miesta na vlastnom pozemku pri rodinnom dome.

LOKALITA:  Obec Malé Leváre je vzdialená od okresného mesta Malacky 10 km, hlavné mesto Bratislava je 45 km. V obci Malé Leváre je materská škla, základná škola, hostinec, potraviny, obecný úrad, rekreačná oblasť Rudava.

CENA: 193.000,- EUR

Realitný maklér: Ing. Ján Vaškor, 0903 478 154, vaskor@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.  

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
427 m2
Typ zeme:
rovina
Úžitková plocha:
82.9 m2
Zastavaná plocha:
101.9 m2
Podlahová plocha:
82.9 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
A
Typ výbavy:
holopriestor
Terasa:
áno
Rok výstavby:
2023
Rok kolaudácie:
2024
Celková plocha:
82.9 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku - studňa:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Ing. Ján Vaškor

riaditeľ pobočky

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti