Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Bosen/ 2 izbový byt na Partizánskej ulici v Malackách

Základné informácie

Ulica: Partizánska
Mestská časť: Centrum
Obec: Malacky
Okres: Malacky
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen/ 2 izbový byt na Partizánskej ulici v Malackách

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám  ponúka na predaj priestranný 2 izbový byt v Malackách na ulici Partizánska.

BYT: Celková výmera bytu je 52 m2 + 3 m2 má pivnica. Nachádza sa na 3. poschodí (celkovo zo 4 poschodí) v tehlovom bytovom dome bez výťahu. Na byte boli menené plastové okná, nová kúpeľňa, WC a rozvody v stupačkách, inak je byt v pôvodnom stave.

DISPOZÍCIA: Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, ktorá je priechodná s obývačkou, spálňe, kúpeľňe a samostatného WC. Kúrenie bytu je ústredné. Byt sa predáva zariadený. K bytu patrí pivnica.

LOKALITA: Byt sa nachádza v centre mesta Malacky, ktorý disponuje úplnou občiasnkou vybavenosťou. V blízkosti bytového domu sa nachádza zámocký park. Mesto Malacky ponúke široké využitie kultúrneho a športového využitia.

PARKOVANIE: Parkovanie je umožnené pred bytovým domom. 

CENA: 120.000,- EUR

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

 

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
52 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Pivnica:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Michaela Kotrčová

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti