Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom zariadený 2-izbový byt s balkónom a garážovým státim, 54 m2, Rezidencia Tabáň, Nitra

  • 550 €/mesiac

Základné informácie

Ulica: Palánok
Mestská časť: Staré Mesto
Obec: Nitra
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

BOSEN | Prenájom zariadený 2-izbový byt s balkónom a garážovým státim, 54 m2, Rezidencia Tabáň, Nitra

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na prenájom kompletne zariadený, neobývaný 2 izbový byt s balkónom a garážovým státím v novostavbe Rezidencia Tabáň v Nitre. 

BYT: Byt má výmeru 54 m2 + balkón. K bytu prislúcha murovaná pivnica, ktorá je umiestnená na rovnakom poschodí ako byt. Byt sa nachádza na 5/7 poschodí v novostavne bytového domu, ktorý bol skolaudovaný v roku 2021. Orientácia bytu SZ, do vnútrobloku bytového komplexu. V byte sú plastové okná, plávajúca pohlaha, centrálne vykurovanie riadátormi. 

DISPOZÍCIA: Byt má veľmi praktické dispozičné riešenie a to vstupná chodba so vstavanou šatníkovou skriňou, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a radiátorom, spálňa so vstavanou skriňou a výstupom na balkón, kuchyňa spojená s obývačkou s výstupom na balkón. 

ZARIADNIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený, tak ako vidíte na fotografiách. Vstavaná kuchynská linka so spotrebičmi - mikrovlnná rúra, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, indukčná doska, umývačka riadu, kompletné kuchynské vybavenie. Vstavaná rolldorová skriňa v spálni, šatníková skriňa vo vstupnej chodbe, manželská posteľ, sedačka, TV, práčka, sanitárne vybavenie ( vaňa, wc, umývadlo ). 

VÝHODY: 

- Zariadený byt vstavaným nábytkom

- Dispozícia

- Pivnica 

- Vyhradené garážové státie

- Výhľad do vnútrobloku

- Neobývaný byt

- Investičný potenciál – dlhodobý a krátkodobý prenájom

- kompletne zariadený, bez nutnosti investície 

 

PARKOVANIE: Vyhradené garážové státie v bytovom dome. 

 

LOKALITA: Urbanistická koncepcia rezidencie Tabáň sa nachádza blízko centra s pešou zónou a ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Na prízemí rezidencie sa nachádzajú reštaurácie, kaviarne. V tesnej blízkosti sa nachádza nákupné centrum s potravinami Tesco, Pepco a ponúka širokú škálu služieb alebo OC Mlyny Nitra. Rýchle napojenie na diaľnicu, MHD a autobusová doprava. 

CENA: 550 €/mesiac byt + 50 €/mesiac parkovacie státie + 150 €/mesiac energie/ 2 osoby = 750 €/mesiac + 750 € vratný depozit 

Byt je voľný od 01.06.2024. Vhodný pre maximálne 2 osoby bez domácich zvierat. 

Realitná kancelária Bosen Group  je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
54 m2
Zastavaná plocha:
54 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
A
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Balkón:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Rok kolaudácie:
2021
Celková plocha:
54 m2
Plocha balkóna:
4 m2
Počet balkónov:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Optická sieť:
áno
 

MAKLÉR

Mgr. Daniela Škrobánková

Manager

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti