Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN/ Na predaj 3 izbový rodinný dom, ktorý je súčasťou dvojdomu v obci Sekule

Základné informácie

Ulica: Sekule
Obec: Sekule
Okres: Senica
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN/ Na predaj 3 izbový rodinný dom, ktorý je súčasťou dvojdomu v obci Sekule

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Bosen Malacky Vám exkluzívne ponúka na predaj 3 izbový dom, ktorý je súčasťou dvojdomu v obci Sekule.

DOM: Novostavba, celková podlahová plocha bytu je 74 m2. Byt má k dispozícii 3 obytné izby, kúpeľnu a kotolňu. Je postavený z kvalitných materiálov. Zateplenie rodinného domu je polystyrén hrúbky 15 cm. Kúrenie je teplovodné podlahové. Predpríprava na vonkajšie žalúzie. Dom bude skolaudovaný. 

INŽINIERSKE SIETE V ROZSAHU: Voda, elektrina, kanalizácia. Dom je momentálne napojený na vodu zo studne, ale v blízkej budúcnosti plánuje obec vybudovať vodu, kde už je urobená prípojka pred domom čiže sa len budúci majiteľ pripojí na obecnú vodu. V cene domu bojler a kotol.

DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: Rodinný dom - byt tvorí zádverie, z ktorého je vstup do technickej miestnosti, kúpeľne s WC a chodby. Z chodby je vstup do izby, kuchyne vrátane kuchynskej linky spojenej s obývačkou, z obývačky je vstup do spálne.  Z obývačky a spálne je vstup na terasu.

POZEMOK: K domu patrí rovinatý pozemok o výmere 229 m2.

PARKOVANIE: Parkovacie miesto na vlastnom pozemku vo dvore.

LOKALITA: Nachádza sa v novovybudovanej lokalite s výbornou dostupnosťou na diaľnicu a vzdialenosťou od Bratislavy iba 35 minút.

CENA: V prevedení  holodom je 134.000,-Eur.

V prevedení  štandard je 145.000,-Eur.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.  

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
229 m2
Úžitková plocha:
74 m2
Stav:
novostavba
Celková plocha:
75 m2
Inžinierske siete:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Michaela Kotrčová

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti