Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÉ BOSEN |2 izb. byt s balkónom a garážovým státím

Základné informácie

Ulica: Zuzany Chalupovej
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

REZERVOVANÉ BOSEN |2 izb. byt s balkónom a garážovým státím

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Bosen Group rezervovala 2 izbový byt v novostavbe Slnečnice zóna Mesto. Byt sa nachádza na ulici Zuzany Chalupovej v Bratislave, v mestskej časti  – Petržalka.

Bytový dom: ide o tehlový zateplený bytový dom kolaudovaný v roku 2018.  V suteréne bytového domu sa nachádzajú garáže. Pri vstupe do bytovky, v garáži a na chodbách je čipový a kamerový zabezpečovací systém. Časť bytového domu kde sa byt nachádza má k dispozícií dva veľkokapacitné výťahy. 

BYT: 2 izbový byt so šatníkom o celkovej výmere 61,51 m2 z toho byt je o výmere 56,43 m2 a loggia o výmere 5,08, a garážové parkovacie státie o výmere 12,72 m2.  Nachádza sa na 7. poschodí z 12.  a je orientovaný na severo -  západ. Ide o rohový byt.

ZARIADENIE: Byt sa predáva čiastočne zariadený s kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi,  so vstavanou šatníkovou skriňou, s klimatizáciou Daikin.

Dispozícia: Vstup do bytu tvorí dlhá chodba rozdeľujúca byt na dennú a nočnú časť s priestorom na rolldor. Oproti vstupu sa nachádza šatník (momentálne využívaný ako pracovňa) a samostatné WC. V zadnej nočnej časti bytu je kúpeľňa s vaňou, pračkou a sušičkou a spálňa, ktorá ma rolldor a tiež francúzsky balkón. V prednej časti bytu sa nachádza priestranná kuchyňa s francúzskym balkónom a jedálenským stolom/barovým pultom prepojená s obývačkou. Z obývačky je vstup na balkón, ktorý ponúka krásny výhľad z obývacieho priestoru a z balkóna pri západe slnka.

vizuál: https://my.matterport.com/show/?m=gHL3vHS8qaf

Rozmery miestností: chodba 7,15 m2, kuchyňa 5,76 m2, obývacia izba 19,51 m2, šatník/pracovňa 3,59 m2, spálňa 13,62 m2, kúpeľňa 5,31, WC 1,49 m2, loggia 5,08 m2

LOKALITA: Bytový dom je situovaný v pokojnej lokalite Petržalky, vo vyhľadávanej časti Slnečnice zóna Mesto s výbornou dostupnosťou do centra mesta (cca 15 min autom/autobusom) a s blízkym napojením na diaľnicu D4 (D2, R7). Zóna Mesto Slnečnice disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (potraviny, kaviarne, reštaurácie, park pre deti s oploteným výbehom pre psov, drogéria, lekáreň, elektro, domáce potreby a doplnky, MHD zastávka – priame linky do starého mesta a do downtownu, cyklotrasy). Projekt Slnečnice sú ideálnou lokalitou pre moderných mestských ľudí. V susedstve Slnečnice zóna Mesto bude plánovaná konečná zastávka električiek – Janíkov dvor (Južné mesto), predpokladaný koniec výstavby je rok 2024/2025.

PARKOVANIE: vlastné parkovacie státie v podzemnej garáži, len pár metrov od výťahov

Cena: 207.000 € (byt) + 20.000€ (garážové státie)

Realitný maklér: Renáta Stopiak, + 421 915 089 319

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
56.43 m2
Zastavaná plocha:
61.51 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
B
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
tehla
Balkón:
áno
Garáž:
áno
Výťah:
áno
Rok kolaudácie:
2019
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
7
Plocha balkóna:
5.08 m2
Počet balkónov:
1
Počet garáží:
1
Plocha garáže:
12.72 m2
Orientácia:
severozápad
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Optická sieť:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Bc. Renáta Stopiak

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti